З початку 2019 року в невеликому містечку Карстейрс в Північній Альберті, (Канада) поруч з продуктовим магазином Westview Co-operative Association Carstairs на парковці відбувається якась чортівня.

Водії, залишають тут автомобілі, помічають, що тут перестали працювати брелоки-разблокиратори, а якщо і вдається відкрити автомобіль, то з незрозумілих причин він просто не заводиться.

Як розповіли працівники магазину, спочатку автомобілісти думають, що брелок не працює, так як в ньому сіла батарейка. Однак, коли вони повертаються в магазин, озвучують проблему продавцю і купують нові батарейки, їх брелоки все одно не відкривають автомобілі. Немов щось блокує їх сигнали.

"Я тут працюю вже чотири роки і це щось дуже дивне. Люди насправді зараз знаходяться у великій тривозі, вони побоюються сюди їздити на машинах, так як не знають, чи зможуть виїхати назад", – розповідає касир Лора Стрейт.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як стверджує Лора, місцеві жителі багато пишуть про цю аномалію в соціальних мережах.

"Це зазвичай починається так: "Я був у магазині Co-op і там це сталося. У когось була така ж проблема?". І раптово до цього посту починають писати коментарі сотні місцевих жителів, у яких сталося теж саме. "Так. Минулого тижня теж саме було і з моєю машиною", "Це сталося сьогодні зі мною" і так далі".

Керівництво магазину дуже серйозно поставилося до озвученої проблеми і запросило команду електриків. Але все марно, причина аномалії так і залишається загадкою.

"Ми відключили всі джерела живлення на території магазину, щоб визначити, що перешкода не виходить від нашого будинку. Поки невідомо звідки вона йде, ми зараз чекаємо відповіді від міністерства", – каже менеджер магазину Стівен Кеннеді

За словами Кеннеді, вони зв'язалися і працюють з усіма своїми сусідами, партнерами та міністерством інновацій, науки та економічного розвитку.

Тим часом, місцеві жителі обговорюють власні теорії змови. Так багато хто вважає, що причини можуть бути в нещодавно встановленій в сусідньому магазині системі безпеки, що належить Тіму Хортону. Магазин цей відкрився якраз після Різдва, коли почалися проблеми.

Також звинувачують техніку, використовувану при будівництві дороги неподалік, і навіть знесення старого будинку.

Нагадаємо, житель американського штату Мічіган Ендрю Сітсіма працював у саду і обрізав сухі гілки на яблунях та виявив загадкові примарні крижані яблука.

Як повідомляв портал "Знай.uа", острів, виявлений в Тихому океані, покритий таємничою липкою грязюкою.

Також "Знай.uа" писав, вчені Університету Південної Каліфорнії виявили величезні скупчення газів на дні океану, які у близькому майбутньому можуть піднятися до поверхні, що призведе до різкого нагрівання атмосфери Землі.