27 літніх бельгійців або їхніх спадкоємців досі отримують додаткову пенсію з Берліна. Її призначив нацистський лідер Адольф Гітлер. Про це інформує De Morgen.

Варто зазначити, що Гітлер гарантував подібні виплати громадянам інших країн за "лояльність, вірність і слухняність".

Дані виплати отримували бельгійські солдати, які були членами формувань "Ваффен СС". Розмір такої пенсії на сьогодні варіюється від 425 до 1275 євро. Це просто бонус до звичайної пенсії.

Інформацію про ці виплати оприлюднили у 2016 році після набуття чинності постанови ЄС, яка зобов'язує держави-члени обмінюватися інформацією про пенсії, що виплачуються через кордони.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як виявилося, після 1949 року Федеративна Республіка Німеччина як правонаступник Третього рейху в міжнародному праві виконує всі зобов'язання, включно з пенсійними.

Інформація про виплати дійшла до парламенту Бельгії, де вже зареєстрована резолюція із закликом до уряду "терміново вирішити цю проблему дипломатичним шляхом".

Нагадаємо, Німеччина продовжує виплачувати пенсії Гітлера.Відомо, що тоді відповідні нарахування їм були обіцяні тодішнім керівником Третього рейху Адольфом Гітлером. Розмір даних виплат варіюється від 425 до 1275 євро.

Наразі вже відомо, що одуржувачати відповідного нарахування є колишні нацисти, які у роки Другої світової перебували у лавах славнозмісного СС, чи їх прямі спадкоємці. Також відзначається, що дана грошова винагорода гаранутвалась зрадникам, які переходили у рядки нгацистів особисто Гітлером.

Як повідомляв "Знай.ua", що відомо про загадкову книгу мертвих, оповиту ореолом зловісної таємниці.

Також "Знай.ua" писав, що пройшов війну і концтабори: помер "родич" Вінстона Черчілля. У віці 99 років помер колишній в'язень нацистського концтабору і військовий льотчик Річард Черчіль, який був учасником великої втечі з Шталагу Люфт III в 1944 році.