У США помер знаменитий адвокат Нейл Папіано, який захищав інтереси зіркових особистостей, спортсменів, акторів, серед яких – Елізабет Тейлор, Кері Грант і Джоан Коллінз. Уточнюється, що також Папіано працював з відомими бейсболістами і жокеями. Захиснику було 85 років. Як повідомляють місцеві ЗМІ, адвокат пішов з життя 19 лютого в місті Аркадія (Каліфорнія).

Народився в Солт-Лейк-Сіті 25 листопада 1933 року, Папіано відвідував Південну середню школу, а в 1957 році закінчив Стенфордський університет зі ступенем бакалавра і магістра. Він вступив до Університету Вандербільта і отримав ступінь доктора права у 1961 році, коли його взяли в Каліфорнійську колегію адвокатів.

Смерть настала через ускладнення, викликаних хворобою Альцгеймера.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в США на 95 році життя помер відомий моряк Джордж Мендонса, який зображений на легендарному знімку "Поцілунок на Таймс-Сквер".

Припускають, що причиною міг стати інсульт, до дня народження він не дожив двох днів.

Фотографія "Поцілунок на Таймс-Сквер" зроблено 14 серпня 1945 року, після того як президент США Гаррі Трумен оголосив про капітуляцію Японії. Дівчина, яку він цілує на знімку - асистентка Грета Циммер Фрідман. Через деякий час вони одружилися і прожили разом сім десятиліть поспіль.

Фрідман померла в 2016 році у віці 92 років.

Близько 50 років 30 американців претендували на звання героїв знімка. Остаточно особистості Фрідман і Мендонса були підтверджені кілька років тому за допомогою технології розпізнавання осіб.

В останні роки чоловік жив у будинку престарілих в Мидлтауне в США, у нього була серцева недостатність. Дочка Мендонса розповіла, що її батько дуже пишався знімком і довгі роки фотографія була для нього "важливою частиною його життя".

Також Знай.uа" писав, що помер легендарний музыкантего талантом захоплювався весь світ.

Як повідомляв "Знай.uа", помер класик індійського кіно.

Також Знай.uа" писав, що померла зірка серіалу "Доктор Хто".