Ігор Крашенінніков - депутат міської думи від партії "Єдина Росія" напав на жінку з лопатою через маленьке ДТП. Трапилося це у дворі. Є відео, на якому видно, як чоловік дістає зі свого багажника лопату для снігу та замахується нею на жінку.

Конфлікт між сторонами стався через те, що депутат подряпав машину жінки. Коли вона звинуватила його в цьому, він відмовився подивитися на пошкоджену машину та почав лаятися і виправдовуватися. Постраждала запропонувала дочекатися працівників ГІБДД, проте чоловік відмовився від пропозиції і намагався втекти.

До речі, колеги по партії "Єдина Росія" у Нижньогородській області обурені поведінкою Ігоря Крашеніннікова. Вони вважають, що депутат зловживав своїм статусом і не мав права так поводитись із жінкою, незалежно від того, на чийому боці правда. До слова, депутат Ігор Крашенінніков є членом комітету з питань сім'ї, жінок та дітей.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше ми писали, що депутата однієї з райрад Дніпропетровській області убили грабіжники у власному будинку. Інцидент стався в суботу, 22 грудня у селі Саксаганское Криничанського району Дніпропетровської області.

За попередніми даними, на будинок депутата напали невідомі зі зброєю. Наголошується, що троє невідомих у балаклавах увірвалися в приміщення фермера, який також був депутатом місцевої райради. Двоє грабіжників були озброєні ножем і пістолетом.

Нагадаємо, народний депутат від "Батьківщини" Ігор Луценко вивів з несплатоспроможного банку 750 тис грн попри заборону проведення будь-яких платежів і приховав цей факт при декларуванні. Депутат-"антикорупціонер" Луценко не вперше "засвітився" у фінансових операціях з банками, визнаними несплатоспроможними.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у Києві депутата хотіли підірвати на робочому місці: небезпечні вибори. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Раніше портал Знай.ua писав, що у Києві спалили авто скандального депутата від "Свободи": подробиці та відео. Народний обранець назвав імовірних замовників злочину.