Майк Аквіліна з американського штату Нью-Джерсі захоплюється тим, що піклується про екзотичних водних тварин. У нього вдома живуть риби-голки, краби-павучки і одна неймовірна черепашка.

Дитинча черепахи вилупилося недавно і з настільки рідко поєднуваними мутаціями, що цьому навіть немає назви у ветеринарії.

Черепашонок є альбіносом, а його крихітне сердечко знаходиться зовні, на черевній частині панцира. Биття одного з найважливіших органів видно через отвір в тілі рептилії.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хлопець назвав її Хоуп, що з англійської перекладається як "надія".

Незважаючи на настільки небезпечні для життя умови, черепашонок не поспішає вмирати і здається почувається цілком нормально.

На відео можна побачити, як б'ється сердечко черепашки

До речі, подібний стан серця у людини називають ектопією серця і воно зустрічається приблизно в 1 випадку на 126 тисяч пологів.

"Малятко Хоуп змінила мій характер і зробила мене надмірно емоційним. Вона така маленька і така тендітна. Але вона також безстрашна і безліч людей у всьому світі сподіваються, що з нею все буде добре", – зізнається власник черепашонка.

За словами Майка він створив для черепахи всі необхідні умови для максимально комфортного проживання. Правда для цього довелося виключити будь-які контакти Хоуп з іншими черепахами, бо вони можуть завдати їй шкоди.

"У неї весь час чиста вода і є обігрівач. Я створив для неї майже стерильні умови, щоб туди не проникла інфекція. Головне, щоб з її імунною системою все було в порядку. Можливо в майбутньому у неї буде більше волі, але зараз вона живе майже в пузирі".

Живиться Хоуп крілем і замороженими мальками риб. Також їй іноді дають устриць, равликів і мотиль. Особливо Хоуп любить креветок, з яких Майк попередньо знімає жорстку шкіру, дрібних молюсків, рачків і равликів.

Американець годує черепашку кожен раз, коли повертається з роботи, і Хоуп уже заздалегідь підпливає до краю акваріума, щоб привітати господаря.

Крім свого зовнішнього вигляду вихованка нічим не відрізняється від своїх побратимів і навіть ніби їсть за двох.

На питання про те, чи можливо Хоуп зробити операцію на серці, Майк не дає чіткої відповіді.

Нагадаємо, в провінції Онтаріо, Канада, сталося рідкісне явище. Жінка виявила єнота-альбіноса. Єнота побачила мешканка невеликого містечка Сифорт на ім'я Трейсі Неш.

Як повідомляв портал "Знай.uа", аномалія буває красивою і привабливою. Ви зможете переконатися в цьому, завдяки 25 фотографій тварин-альбіносів, які заворожують своїм зовнішнім виглядом.

Також "Знай.uа" писав, дивовижні кадри вдалося зробити норвезькому фотографу Мадсу Норсвіну. Маленький білосніжний оленя підійшов впритул до фотографа в Норвегії. Неймовірно білий оленя зливається зі сніговим покривом і стає практично непомітним на відстані.