Один із гостей виступу президента Росії Володимира Путіна перед Федеральними зборами так поспішав зайняти місце в перших рядах, що не втримався на ногах і впав.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Інцидент трапився у середу, 20 лютого, в Москві. Місця в залі, де відбувався виступ Путіна, були розподілені на кілька секторів. У перший VIP-сектор були запрошені чиновники найвищого рангу в Росії такі, як Медвєдєв, Матвієнко, Володін, Вайн і інші. Вони проходили окремо. Інша публіка мала заходити в загальному порядку і могла сідати на місця, які були вільними. Тому присутні почали йти поспіхом до місць, аби сісти якнайближче до глави держави.

Чоловік, особу якого журналісти не встановили, почав бігти, коли у залі оголосили про виступ Путіна перед Федеральними зборами. В тому поспіху він впав.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Послання Путіна до Федеральних зборів - це щорічний захід. У 2019 році він відбувся в Гостинному дворі тому, що там можна розмістити велику кількість запрошених. Крім депутатів, сенаторів і міністрів, в залі були присутні релігійні, культурні та громадські діячі, представники ЗМІ, глави регіонів.

Варто зазначити, що Путін під час виступу заявив, що у відповідь на вихід Сполучених Штатів з договору про ракети середньої і меншої дальності Росія розгорне ракетні системи, які будуть націлені не тільки на озброєння, але і на центри ухвалення рішень на території США та їхніх союзників.

Нагадаємо, що Путін, на щорічному саміті Федеральних зборів Росії звернувся зі своїм посланням до всього світу. Основний посил був спрямований не на російську владу, а на Європу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін наобіцяв росіянам те, чого не зможе виконати.

Також "Знай.ua" писав, що Гордонрозповів про різницю між українцям та росіянами.