В Петропавловську-Камчатському (Росія) стаффордширський тер'єр скоїв напад на вагітну жінку з собакою.

У мережі з'явилося відео інциденту. На ньому можна помітить, як бійцівський собака без повідка і намордника нападає на жінку, яка тільки встигла підняти свого вихованця на руки – саме він був основною метою агресивного пса.

"Він був без повідка, нашийника або намордника. Біг з такою швидкістю, що я навіть не встигла дістати ключі від домофона, хоча стояла всього в парі кроків від під'їзду. Для мене моя собака — член сім'ї. Я повинна була врятувати її і не думала про себе", - каже жінка.

В якийсь момент її вихованець вирвався з рук, і бійцівська собака одразу ж схопила його зубами. Від смерті пес зумів врятуватися завдяки сусідові, який прибіг на крики жінки: він своїм тілом кинувся на собаку і розімкнула пащу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У підсумку собаці потрібна була складна операція, але навіть тепер ветеринари не знають, чи зможе вона одужає.

Сама господиня отримала поранення: у неї порвані руки і сідниці.

За її словами, бійцівська собака вже давно тероризує місцевих жителів і їх тварин. Два роки тому він подер іншого пса, але поліція ніяких заходів не вжили. До того ж, один раз він навіть напав на сусіда з дитиною – вони зуміли сховатися в автомобілі.

"Цей пес тримає всіх жителів в страху, і я не перша жертва. Але тепер я буду йти до кінця. Я боюся за себе, за життя своїх дітей. Невідомо, як це все позначиться на моїй вагітності. Буду боротися, щоб зберегти життя інших людей. Ми всі під загрозою", — говорить потерпіла.

Нагадаємо, Дівчина прийшла на побачення до хлопця, але її загриз собака: коханому було все одно

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Запоріжжі злий верблюд відкусив чоловіку дещо цінне

Також Знай.ua" писав про те, що У Дніпрі атакують скажені тварини: фахівці розповіли, як себе вберегти