Азербайджанська модель Махбубом Мамедзаде підшукала покупця, який викладе за її невинність 2,4 мільйона євро (74 мільйони гривень), про що повідомило видання The Mirror.

Як стало відомо, дівчина розмістила оголошення про продаж своєї невинності на спеціалізованому сайті Cinderella Escorts в серпні. 23-річна модель заявила, що зважилася на такий крок заради матері. Дівчина розповіла: "Раніше моя мама робила все для мене, і тепер моя черга зробити так, щоб вона мною пишалася".

У лютому цноту моделі придбав якийсь японський політик з Токіо. Трохи менше готовий був заплатити адвокат з Лондона. Третім кандидатом був "відомий футболіст з Мюнхена".

Мамедзаде проведе ніч з переможцем аукціону в одному з готелів Німеччини, оскільки в цій країні надання подібних послуг є легальним. Клієнт вже перевів передоплату у розмірі 10% від суми, а 20% від неї залишить собі сайт. У повідомленні також йдеться про те, що Мамедзаде пройшла медогляд, який підтвердив її невинність.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дівчина розповіла, що зароблені таким чином гроші планує витратити на подорожі, переїзд в США, купівлю будинку для себе і матері, а також продовження модельної кар'єри і створення притулку для собак у Азербайджані.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що путінська пропагандистка Маргарита Симоньян стала жертвою свого ж посту в соціальній мережі. Жінка запропонувала дивакуватий челлендж, після чого користувачі в коментарях написали все, що думають про неї, її челлендж, а також доступно пояснили, куди Симоньян слід йти.

Як повідомляв портал "Знай.uа": підлабузники Путіна так намагаються вислужитися перед ним, що часом доходить до крайнощів. Нещодавно один з гостей виступу глави країни-агресора так поспішав зайняти перше місце перед своїм кумиром, що не втримався на ногах і впав.

Також "Знай.uа" писав, що в Лос-Анджелесі відбулася неймовірна подія – вперше за 57 років його мешканці побачили сніг, що є аномальним явищем в тих краях.