Дайвери заради яскравих і незвичайних кадрів з акулою неабияк ризикнули власними життями.

Велика біла акула стала героєм відео, яке нагадує сцену з фільму "Щелепи".

Про экстремале передає Hyser.

Дивовижне фото зробив 26-річний австралійський дайвер Люк Тому. Він зробив його близько Нептуновых островів. У компанії друзів, він вийшов на яхті, як раптом вони помітили велику білу акулу, яка також відома як акула-людожер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Екстремал не побоявся і зробив фото акули настільки близько, наскільки це взагалі можливо.

"Мені траплялися фотографії Ендрю Фокса, які робить неймовірні знімки великої білої акули. Тому я вирішив спробувати сфотографувати її на камеру з fish-eye (різновид ширококутного об'єктива, — прим. пер.), коли вона підпливла до нас максимально близько", — говорить він.

Фото дійсно вийшло дивним. В об'єктив камери потрапила зубаста морда 5-метрового хижака – прямо бери на постер до нового фільму "Щелепи".

Раніше повідомлялося, що камера морського біолога зафіксувала зграю із сотні молотоголовых акул поблизу Галапагоських островів,

Фото і відеоматеріали були зроблені в одному з найвіддаленіших місць для дайвінгу в світі — на острові Кулпеппер, розташованому на крайній півночі Галапагоських островів.

"Це був один з найбільш захоплюючих днів у моєму житті. Я став морським біологом, щоб власними очима побачити деякі дивовижні місця і тварин, а фотографія — це відмінний спосіб поділитися враженнями з людьми", — заявляє тридцятидев'ятирічний очевидець Саймон Пірс (Simon Pierce) з Нового Плімута.

Нагадаємо, жінка знайшла на березі ненародженої акуленка і врятувала його. Маленька гроза морів розтопить ваші серця.

Як повідомляв Знай. ua, шибайголова спустився в "пекельну пащу". Молодий британець підкорив вулкан.

Знай. ua писав, що екстремал ризикуючи життям показав пащу 5-метрового монстра.