Нещодавно в Аргентині трапився інцидент: два круїзні лайнери Orchestra та Poesia зіткнулися у порту Буенос-Айреса.

Круїзний лайнер Orchestra протаранив Poesia, який бу пришвартований у порту. Обидва отримали ушкодження, проте за попередніми даними, постраждалих серед пасажирів не виявлено. За кілька годин лайнер Orchestra продовжив прямувати власним маршрутом.

Раніше ми писали, що найбільший у світі круїзний лайнер "Симфонія морів" був переданий французьким суднобудівником STX гігантському американському Royal Caribbean International перед його першим рейсом в Середземному морі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що він б'є всі рекорди за величиною, пасажиромісткістю, інноваціями та розвагами на борту, пише DailyMail.

Також ми писали, що американське посольство в Україні закликало Росію зберегти відкритою Керченську протоку. Така протидія законному транзиту України через Керченську протоку не що інше, як порушення міжнародного права.

Окремо в посольстві зазначається, що "на самому високому рівні США спілкувалися зі своїми партнерами. Ми підтвердили нашу підтримку України перед лицем російської агресії і підкреслили, що Росія повинна виконувати свої міжнародні зобов'язання. Протидія законному транзиту України через Керченську протоку є порушенням міжнародного права".

Нагадаємо, що круїзна компанія Royal Caribbean сподівається найняти любителя подорожей, готового дослідити численні пункти призначення, такі як Аляска, Японія і Дубай, документуючи при цьому свої неймовірні враження. А за це йому непогано платитимуть.

Як повідомляв портал Знай.ua, найбільша в Європі авіакомпанія Ryanair відкриє новий напрямок. Ірландський лоукост виконуватиме рейси чотири рази на тиждень з аеропорту "Бориспіль". В честь запуску нового маршруту відкрито розпродаж місць за ціною з Києва по 19,99 євро.

Також Знай.ua писав, що з Харкова буде літати новий авіарейс. Замовлення квитків вже можливе на сайті компанії-перевізника Buta Airways.