Не менш ніж 3 людини загинули від урагану в Італії.

Передає ANSA.

Наголошується, що сильний вітер в декількох регіонах Італії призвів до того, що падали дерева і руйнувалася будівлі, також були пошкоджені інші конструкції. Близько італійського Фрозіноне сильні шквали вітру викликали обвал стіни будинку, через це 2 людини померли.

Ще один чоловік помер біля Риму – на його авто впало дерево. Травми виявилися несумісними з життям, і чоловік помер у госпіталі.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Біля Неаполя дерево впало на автомобіль, в якому була жінка з дитиною. У підсумку обійшлося без жертв, але у жінки травма голови. Дитина не постраждала.

Також сліди буревію можна помітити і в регіоні Кампанія. Негода спровокувала закриття шкіл і зупинку сполучення з сусідніми островами.

Варто нагадати, що У світі спостерігаються стрімкі кліматичні зміни. Через це майбутнє покоління побачить світ зовсім не таким, яким він є зараз.

Сьогоднішній клімат зміститься на північ приблизно на 800 кілометрів. Про це повідомили фахівці Центру екологічних наук при Університеті штату Північна Кароліна і Університету Меріленд.

Експерти розповіли про створення клімато-аналогового мапування. Воно було застосоване до 540 містах Північної Америки. Мета цього проекту – визначити зміни вологості повітря і температури до 2080 року. Для цього дослідники вивчили кількість опадів, а також максимальні і мінімальні річні температури.

Результати експерименту показали, що клімат багатьох регіонів із звичних умов зміниться. Західні та центральні штати просто-напросто перетворяться на пустелю. А у Філадельфії, Нью-Йорку та Бостоні будуть умови, які зараз характерні для вологих субтропіків. Навіть, якщо вплив людини на атмосферу знизиться, усіх очікують серйозні і глобальні зміни.

Нагадаємо, Чого не зробиш заради селфі: шибайголова спустився в "пекельну пащу"

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Прокинувся найактивніший вулкан Європи: масово скасовують авіарейси, люди в паніці

Також Знай.ua" писав про те, що Японії загрожують цунамі і землетрус: живі прикмети спливли з підводних глибин