В'єтнамська жінка в останню секунду врятувала свого маленького сина від страшної смерті після того, як в їх мотоцикл врізався автомобіль.

Камера відеореєстратора зафіксувала дорожньо-транспортну пригоду на трасі в Намдіні, яка мало не призвело до кривавої трагедії, пише Daily Mail.

На кадрах видно, що трійця людей їде на одному мотоциклі по шосе, як різко в них врізається машина срібного кольору.

В результаті зіткнення жінка і дитини зриваються з мотоцикла. Дитя ледь не опиняється під колесами величезної вантажівки, що мчав по зустрічній смузі.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На щастя, мати зреагувала миттєво і майже інстинктивно рятує дитину від смерті. Жінка хватат дитини за капюшон і притискає до себе.

Судячи з реакції водія мотоцикла, чоловік навіть не помітив пропажу двох пасажирів позаду.

Слід зазначити, щоб обидва дорослих захищені шоломами безпеки на відміну від дитини.

У мережі також отримало популярність інше відео, зняте в минулу середу в південно-східній китайській провінції Фуцзянь.

Китайські пожежники намагалися заспокоїти п'яного чоловіка, який три години поспіль ходив по високовольтних дротах.

Чоловік піднявся на верхівку інженерного стовпа, а потім перейшов на електричні кабелі, які перебували на висоті близько 10 метрів.

Китайським рятувальникам довелося забратися на дерево біля проводів, щоб зняти неадекватного чоловіка.

Пожежні заявили, що чоловік "гуляв" по одній лінії електропередач, тримаючись за два дроти. Прибувши на місце події рятівники негайно відключили електрика від кабелів.

Потім двоє пожежників сіли в "люльку, ще двоє піднялися по дереву. Група почала стягуватися до п'яному екстремалу. Поки пожежники на підйомнику заспокоювали чоловіка, один з рятувальників на дереві схопив його за руку і скинув на батут, розміщений на землі.

Чоловік благополучно приземлився на матрац.

Нагадаємо, британський сміливець довів, що можна спуститися в справжній ад і не тільки вціліти, а й наробити вражаючих знімків.

Як повідомляв Знай.uа рибалка ледь не став обідом для унікального морського чудовиська.

Також портал Знай.uа писав, необычное создание зустрів під час занурення новозеландський дайвер зі своїми друзями.