У п'ятницю, 1 березня, стало відомо про раптову смерть відомої голлівудської актриси Лізи Шерідан у США.

Про це повідомляють американські ЗМІ.

Тіло актриси виявили в її будинку.

"Зрозуміло, ми всі приголомшені цієї нищівної втратою. Ми її любили. Наші серця розбиті", - сказав менеджер зірки.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

У день смерті актриси їй було всього 44 роки. Про смерть повідомив її менеджер Мітч Клема. Тіло виявили її близькі в будинку, який знаходиться в Новому Орлеані.

Причина смерті досі не повідомляється. Слідчі органи не підтвердили слідів насильницької смерті.

Нагадаємо, помер колишній барабанщик британської рок-групи The Cure Енді Андерсон. Про це повідомляє журнал Rolling Stone.

Музикантові було 68 років. Незадовго до смерті він написав у Facebook, що у нього рак четвертої стадії, і надії на одужання немає. У пості він зазначив, що намагається зберігати позитивний настрій і сприймає хворобу як досвід і ще одну перешкоду в житті.

Тим часом засновник The Cure Лол Толхерст на своїй сторінці в Twitter висловив співчуття у зв'язку зі смертю колишнього колеги.

"З важким серцем я змушений повідомити про смерть брата The Cure. Енді Андерсон був справжнім джентльменом і чудовим музикантом з чудовим почуттям гумору, яке він зберіг до кінця", - написав він, додавши, що учасникам групи пощастило бути знайомими з ним.

Як повідомляв раніше Знай.ua, знаменитий кіноактор Кларк Гейбл раптово помер уві сні в 30-річному віці.

Про це у вівторок, 26 лютого, стало відомо з повідомлення його матері на сторінці в Instagram.
Невтішна мати актора написала в повідомленні:

"З важким серцем ми прощаємося з моїм прекрасним сином Кларком. Він помер сьогодні вранці. Я завжди буду поруч з тобою, мій прекрасний син. Мама".

Також Знай.ua писав про те, що в американському штаті Техас у місті Даллас помер онук легендарного актора Кларка Гейбла - секс-символу 1930-40-х років, якого заслужено називали Королем Голлівуду.