Королева Великої Британії з'явилася на публіці у жахливому вигляді – з бордово-синюшною плямою на руці Єлизавета II приймала короля і королеву Йорданії, Абдаллу II і Ранію. Жителі Туманного Альбіону, після того, як побачили "фіолетову" руку своєї королеви, всерйоз занепокоїлися її станом.

"Боже ... Виглядає так, як ніби Її Величність поранила руку ... Сподіваюся, вона швидко загоїться, - написав один з користувачів Twitter.

У мережі з'явились різні припущення з приводу захворювання королеви. Одні користувачі вважають, що у королеви явний прояв атеросклерозу, дехто запідозрив навіть гангрену.

Експерт прокоментував вигляд королеви. Хірург-флеболог звернув увагу на рухливість руки королеви, що добре видно на відео. За його словами, незважаючи на те, що кисть Єлизавети II дійсно лякає бордово-синюшним кольором, рух - добра ознака, вона виключає атеросклероз. Експерт схиляється до версії, що Її Величність отримала травму і перед нами просто гематома.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Дуже схоже, що просто впала. Це ж Єлизавета, ну невже б проґавили атеросклероз в такому вираженому типі? Все-таки перша особа ... Тим більше що препарати від атеросклеротичних бляшок досить широко призначаються і застосовуються", - зауважив хірург-флеболог.

Травма, за словами хірурга, була досить великою, отримана пару тижнів назад. Якщо ми подивимося на кисть Її Величності ще через два тижні, то вона, швидше за все, буде зеленувато-коричневого відтінку, припустив експерт.

"Якби до мене прийшла така пацієнтка, я б перш за все почав питати, як давно це з'явилося. Якщо ця пляма з'явилася досить давно, тобто півроку тому, то можна було б без жодних УЗД припустити, що починається гангрена. Але у Єлизавети пляма з'явилася недавно, так що найімовірніше, що це банальна травма", уклав експерт.

Нагадаємо, 92-річна Єлизавета II нарешті остаточно вирішила, кому дістанеться корона. Королева повідомила своєму синові принцові Чарльзу, що він ніколи не зійде на трон. Замість нього монархами стануть принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

Як повідомляв портал Знай.ua, 92-річна королева Єлизавета II експериментує з іміджем.

Також Знай.ua писав, у Великобританії помилково заявили про смерть чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа.