Диктатор Кім Чен Ина під впливом трьох жінок – сестри, дружини і популярної співачки.

Зустріч американського лідера Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина зазнала фіаско, але продемонструвала всьому світу впливових жінок з оточення диктатора.

Кім чен Ин
Кім чен Ин

Батько Ина Кім Чен Ір два рази був одружений і довго пробув у відносинах з трьома жінками, але в їх супроводі його так і не бачили, а титул першої леді КНДР не використовувався 40 років.

У столиці В'єтнаму Ханой Кім Чен Ин прибув в оточенні прекрасних дам - дружини, сестри і відомої співачки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шановна перша леді КНДР

Разом зі своєю дружиною Лі Соль Чжу Кім представляє в Північній Кореї образ сучасної молодої пари. Зазвичай він тримає її за руку або ж вона тримається за його лікоть. Зовсім недавно в КНДР подібне було під суворою забороною.

Але вона все одно не часто з'являється поруч зі своїм чоловіком, а частіше йде ззаду – за традицією. Наприкінці березня минулого року Чи Соль була разом з чоловіком в поїздку в Китай. Тоді вперше Пхеньян офіційно назвав її "шановної першої леді КНДР. Цей титул не використовувався в Північній Кореї вже більше 40 років

ЗМІ звертають увагу на старомодно-західний стиль одягу першої леді. Вона любить світле вбрання західних брендів та сумочки від Chanel, задаючи тренди північнокорейським жінкам.

Впливова сестра Кім Чен Ина

За словами експертів, Соль «зліпила» першу леді сестра лідера КНДР - Кім Е Чжон. Вона створила современенную версію своєї бабусі Кім Чен Сук, яка вважалася національним героєм і уособлювала образ "матері Кореї".

На відміну від самого Кім Чен Ина, його 30-річна сестра приєдналася до апарату правління Трудової партії відразу після того, як отримала вищу освіту. Вона працює у відділі пропаганди протягом чотирьох років.

За словами Кім Ен Хена, професора північнокорейських досліджень в Університеті Дунгука в Сеулі, Кім Е Чжон – це ознака того, що "режим Кім Чен Ина припинив свої зв'язки з рештою функціонерами попереднього режиму Кім Чен Іра, здійснивши заміну поколінь на ключових постах партії".

Відома в КНДР співачка

Дуже впливовою жінкою в країні є співачка Хен Сон Воль, яка прибула разом з Кім Чен Ином у В'єтнам. За словами експертів, "вона уособлює красиву Корею".

Кілька років тому ЗМІ Південної Кореї писали, що вона потрапила в сексуальний скандал, після якого її стратили, однак Хен Сон Воль виявилася однією з головних фігур у зближенні обох Корей на Олімпійських іграх 2018 року.

"Північна Корея має потребу в позитивному, менш загрозливий образі. Войовничий імідж, в якій панують чоловіки, не допоможе подолати санкції або поліпшити внутрикорейские відносини", - пише експерт з Північної Кореї Джей Сон.

Нагадаємо, Кім Чен Ин епічно зганьбився через "хворобу" Путіна

Як раніше повідомляв "Знай.UA" Трамп і Кім Чен Ин проведуть ядерне побачення

Також Знай.UA" писав про те, що Таємну зброю Кім Чен Ина розсекретив супутник