Керівник американської компанії "SpaceX" та "Tesla" Ілон Маск вразив мережу. Він відповів російською на повідомлення користувачки соцмережі Twitter. Катерина Павлюченко привітала Маска з нагоди успішного запуску космічного корабля Crew Dragon і його стикування з Міжнародною космічною станцією.

У своєму твіті дівчина також поскаржилася на те, що "Роскосмос" навряд чи привітає своїх конкурентів з SpaceX з цією подією.

"Не думаю, що Рогозін або Роскосмос привітають вас, вони ніколи так не роблять, і це засмучує. Тому дозвольте запевнити вас, що всі космічні ентузіасти з Росії ради спостерігати успішну стиковку Crew Dragon і шлють вітання всій команді", - йдеться у дописі.

Маск несподівано відповів Павлюченко, подякувавши її російською.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що космічний корабель нового покоління Crew Dragon компанії SpaceX успішно пристикувався до Міжнародної космічної станції. Цей корабель створили за програмою NASA Commercial Crew Development для доставки і повернення екіпажів астронавтів на МКС. Це сталося у суботу, 2 березня, о 9:49 за київським часом.

Crew Dragon - один з двох пілотованих кораблів, створених в рамках програми NASA зі стимулювання розробки космічних кораблів приватними компаніями Commercial Crew Program. Він має доставити вантаж на МКС та повернутися на землю 8 березня.

Ілон Маск
Ілон Маск

Місія DM-1 - перший випробувальний політ корабля. На його борту корабля замість астронавтів помістили нашпигованого датчиками манекена Ріплі ( названий на честь героїні фільму "Чужий" Елен Ріплі). Якщо ж випробування закінчаться вдало, NASA спробує використати Dragon у своїй місії вже цього липня.

Нагадаємо, що хвастощі Маска зіграли з мільярдером злий жарт: справа дійшла до суду.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Ілон Маск вперше відреагував на численні меми про себе, над якими сміються у всьому світі.

Також "Знай.uа" писав, що американський виробник електромобілів Tesla закриє всі свої роздрібні магазини і приступить до продажу електрокарів в режимі онлайн.