Незабаром американський виробник електромобілів Tesla закриє всі свої роздрібні магазини і приступить до продажу електрокарів в режимі онлайн, про що стало відомо з повідомлення The Wall Street Journal.

Ілон Маск

Як стало відомо, дане рішення компанія прийняла для того, щоб знизити свої витрати і зменшити вартість електричного п'ятимісного авто Model 3, яке реалізується за стартовою ціною в 35 тисяч доларів.

Згідно із заявою глави Tesla Ілона Маска, закриття мережі роздрібних магазинів дасть можливість компанії стати "дуже сильною конкурентною стороною". Він також додав, що "це буде фундаментальна довгострокова конкурентна перевага Tesla, яку може відтворити лише стартап".

Ілон Маск

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що влада Польщі почала приділяти підвищену увагу власній безпеці - оборонний бюджет країни збільшився до рекордних розмірів. Впродовж кількох наступних років Польща планує збільшити витрати на оборону до величезних масштабів. Згідно анонсованих планів польського уряду, на модернізацію Збройних сил буде витрачено близько 50 мільярдів доларів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": жителі Південної Кореї були шоковані поведінкою п'яного капітана російського судна. Повідомляється, що неадекватний чоловік з невідомих причин раптово звернув з встановленого курсу і намагався протаранити судном вагою 6000 тонн автодорожній міст. Після своєї витівки капітан вирішив залишити цей район, однак протягом нетривалого часу був затриманий береговою охороною.

Також "Знай.uа" писав, що путінський пропагандист Дмитро Кисельов прокоментував тюремне ув'язнення його племінника в Німеччині. Дивакуватий телеведучий заявив: "Все це було відомо і до мене. Я тут не був першоджерелом цієї інформації". Також він додав, що до подібної реакції на свої слова був готовий: "Ну, це публічна інтерпретація. Про те, чим займався Сергій, було відомо і без мого інтерв'ю. Вони просто не хочуть розкривати свої джерела. Це звичайна історія, тут немає нічого нового. Ми звикли до хейтерских зауважень. У нас сильний імунітет проти цього".