Фанати культового серіалу 90-их "Беверлі Хіллз" у розпачі - у понеділок, 4 березня, стало відомо про раптову смерть у США актора Люка Перрі, відомого за роллю красунчика Ділана Маккейна.

Про це повідомляють американські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що Люк Перрі помер у понеділок, 4 березня. За декілька днів до цього його госпіталізували з інсультом. Він потрапив до лікарні в той день, коли телеканал Fox оголосив про перезапуск шоу "Беверлі Хіллз" з колишнім акторським складом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Українські шанувальники серіалу шоковані новиною та бурхливо обговорюють смерть улюбленого актора у соцмережах.

"Так рано пішов... Він був найкрутішим", "Юність проходила разом із цим серіалом, не пропускали жодної серії. Дуже шкода, що йдуть наші кумири. Світла йому пам'ять", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, у США через інсульт помер легендарний актор Люк Перрі. Він став знаменитим завдяки участі у популярному телесеріалі "Беверлі-Хіллз, 90210".

Кой Лютер Перрі III (повне ім'я актора) народився 11 жовтня 1966 на сході Середнього Заходу США - в місті Менсфілді (Огайо). Дитинство і юність Люка пройшли в провінційному історичному містечку Фредеріктон в канадській провінції Нью-Брансвік.

Люк виріс у багатодітній родині: крім хлопчика в будинку виховувалися його старший брат Томас, молодша сестра Емі і зведена - Емілі (від попереднього шлюбу вітчима). До речі, деякі шанувальники помилково вважають, що Люк і актор Меттью Перрі є родичами. Батьки Перрі були нічим не примітними людьми: його батько Кой Лютер Перрі-Молодший працював не покладаючи рук на сталеливарному заводі, а мати Енн вела домашнє господарство і займалася дітьми.

Як повідомляв раніше Знай.ua, легендарний американський серіал з 90-х повернеться на екрани в новому форматі, але в старому складі.

Також Знай.ua писав про те, що знаменита американська акторка, зірка популярного в 90-ті серіалу "Район Беверлі Хіллз" (роль Бренди Воллш) Шенен Доерті вже три роки бореться з раком молочних залоз.