Моторошний інцидент відбувся в австралійському місті Мельбурн, у вівторок, 26 лютого, близько восьмої ранку за місцевим часом.

Чоловік, який працює могильником впав у викопану для труни яму, зламав ногу і був серйозно поранений. Тому нещасний не зміг піднятися сходами, яка була поміщена в могилу. Ролик, на якому відображено порятунок чоловіка, у своєму Twitter опублікував портал Nine News Melbourne.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє зарубіжне видання, очевидці помітили, як невідомий чоловік років 40 впав в могилу глибиною близько двох метрів, і повідомили про подію в екстрену службу порятунку.

Для того, щоб витягнути гробокопача рятувальники використовували спеціальну навісну конструкцію і троси. Через дві години чоловік у віці 40 років був доставлений в Королівську лікарню Мельбурна на машині швидкої допомоги. Він був у стабільному стані.

Спіткнутися на кладовищі – не до добра. Ще гірше – впасти. Прикмети радять відразу покинути кладовище, вмитися святою водою, тричі перехреститися і прочитати молитву.

Раніше, трагічний інцидент стався з чоловіком в Перу. Під час похорону чоловік, який стояв на краю могили, послизнувся і впав у яму, коли туди опускали труну. Він перекинув її набік, зіпсував кришку, після чого зумів вибратися на поверхню.

В могилу спустилися кілька людей, щоб повернути труну і не дати покійниці випасти з неї. Вони витягли труну з могили, але дорогою втратили кришку.

До речі, кожен здогадується, що якщо при похоронах або до них впало тіло мерця, його випадково впустили, або перевернули труну (такі випадки бувають), то це – дуже поганий знак. У цьому випадку прикмети кажуть, що скоро будуть ще одні похорони – протягом трьох місяців.

Нагадаємо, в індійському місті Патіала, штат Пенджаб сталася неймовірна історія, яка сполохала всю Індію. Так, 8 грудня зникла 26-річна Наїна Рані.

Як повідомляв портал "Знай.uа", співробітники поліції Канарських островів врятували жінку, яка намагалася відтворити сцену з фільму "П'ятдесят відтінків сірого".

Також "Знай.uа" писав, чоловік провів у комі 19 років. Коли він отямився, його чекало знайомство з 11 онуками, сучасними технологіями і новим способом життя.