Британський кіт-клептоман, який відомий своїми крадіжками у сусідів, приніс додому 25,70 фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє ВВС .

Кіт на прізвисько Тео крав іграшки та новорічні прикраси у людей, які живуть поряд. Господиня кота Рейчел Друє завжди потім повертала викрадені речі законним власникам.

Господарі кота навіть переїхали в новий будинок. Вони сподівалися, що так кіт припинить приносити додому чужі речі. Та це виявилося нездійсненною мрією.

Якось господарка пожартувала, що було б добре, якби Тео приніс додому гроші замість всіляких непотрібних речей. Так він і зробив. Тео "привласнив" гроші, які сусід залишив молочнику на порозі будинку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У пластиковому пакеті з грошима була записка з адресою, тому жінка благополучно повернула їх власникові.

"Молодий хлопець посміхнувся, взяв гроші та поводився так, ніби подібне відбувається постійно", - сказала Рейчел Друе.

Спеціаліст по кішкам, біолог Роджер Табор каже, що кішки часто приносять додому "трофеї", але зазвичай це їжа, що видобувається з відер для сміття.

Зазначимо, що коти – дивовижні тварини, які підкорили мільярди сердець по всьому світу. Фото з мурликами збирають тисячі лайків. За приблизними оцінками, у світі налічується 600 млн. домашніх кішок. Вони, звичайно, примхливі істоти, але від цього ми їх не перестаємо любити. І пухнастики охоче цим користуються, іноді здійснюючи абсолютно неймовірні речі.

Ми зібрали фотографії, які доводять, що коти - це істоти, яка живуть за своїми правилами.

Не заважайте, я тут чекаю, поки хтось із господарів на мене ступить, щоб показати їм новий фірмовий кусь!

Мені здається, конструкція цієї миски передбачала дещо інше.

Немає часу пояснювати, просто дайте води.

Нагадаємо, навіть найстрашніший кіт у світі розчулює людство. Пухнастик зібрав більше 100 тисяч шанувальників, мережі не можуть намилуватися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мережі показали реакцію кота, якій непомітно заліз у ванну до господині.

Також "Знай.uа" писав, товстенька кішка втомилася від поневіряння і шукає господарів, вона трохи сварлива, але з втратою ваги і наданням притулку все може змінитися.