Технології Росії, який в країні-агресорі позиціонуються, як унікальні і сучасні, на ділі виявляються провальними, що в черговий раз дає привід посміятися над горе-розробниками. Не останнє місце в рейтингу компаній з такими проблемами займає і Роскосмос, який регулярно доставляє море веселощів користувачам мережі, а у всіх своїх помилках звинувачує всіх, кого тільки можна.

На цей раз новина стосується нової розробки - генеральний директор компанії-розробника ракети для туристичних польотів припустив, що співробітники можуть використовувати етиловий спирт зі складу в особистих цілях, простіше кажучи, напиватися.

Збірка ракети

Павло Пушкін, генеральний директор проекту, розповів в інтерв'ю одному з пропагандистських ЗМІ про те, що ракета для суборбітальних польотів туристів, яку в Російській Федерації планують запускати з майданчика в Нижегородській області, буде літати на спирті.

Пушкін пояснив: "У якості окислювача - рідкий кисень, в якості пального - етиловий спирт, який в розведеному вигляді ми знаємо, як горілку". Також він додав, що склад, на якому зберігається спирт, будуть надійно охороняти щоб уникнути крадіжки – у сусідній країні, по всій видимості, інакше просто не можна.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Запуск ракети

Варто відзначити, що КосмоКурс, так само, як і компанія Blue Origin з її ракетою New Shepard, розробляє багаторазовий комплекс для суборбітальних комерційних туристичних польотів. В нього будуть входити екіпаж із шести осіб і одного інструктора, а висота польоту очікується в районі 200 км.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що поляки завдали удар по самолюбству Путіна, після того, як анонсували заміну військових винищувачів. Мова йде лише про літаки радянського і російського виробництва, яким на зміну прийдуть сучасні аналоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Британії живе відомий кіт, який став популярний завдяки тому, що приніс своєму власникові гроші в сумі 25.70 фунтів стерлінгів. Крім того, пухнастий злодій не гребував новорічними прикрасами та іграшками з сусідських дворів.

Також "Знай.uа" писав, що мільярдер помер на столі прямо під час операції по збільшенню пеніса. Як стало відомо, безпосередньо в процесі у чоловіка стався серцевий напад.