Двадцятишестирічна Пріті Сінгх з Індії народила незвичайних однояйцевих близнюків, у яких дві голови, чотири руки, дві ноги і одне тіло на двох.

Породіллі довелося пройти операцію на кесарів розтин, щоб діти з'явилися на світ без ускладнень, пише Daily Mail.

Тепер мати незвичайних близнюків сподівається, що в майбутньому їх вийде розділити.

Індійські сіамські близнюки

Як пояснили лікарі, народжена пара відноситься до рідкісного різновиду близнюків — діцефали або сіамські близнюки.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Цікаво, що ультразвукове дослідження не виявило наявність відхилення в утробі матері.

На жаль, медики не в змозі встановити стать немовлят, так як їх тіло деформоване . Лікарі збираються вирішити цю проблему за допомогою сканування.

Сім'я місіс Сінгх каже, що лікарі з їх рідного міста не можуть "врятувати" їх, тому, можливо, доведеться їхати в столицю для надання медичної допомоги.

Близнюки-парапаги, як вважається, зустрічаються лише в 0,1 % випадків вагітності близнюків. При цьому захворюванні два немовляти з'єднуються один з одним в районі тулуба і мають спільні внутрішні органи і деякі кінцівки.

Індійські близнюки зі своєю бабусею Рамі

Лікарі припускають, що одного разу близнюків можна буде розділити з допомогою спеціалізованої хірургії.

Слід зазначити, що у кожного з малюків більшість органів власні, тому єдина загальна частина тіла у них припадає на ноги. Операція по розділенню швидше за все призведе до того, що хтось або обидва дитини не зможуть ходити.

"Лікарі міста сказали нам, що не можуть допомогти немовлятам. Якщо ми хочемо врятувати їх, нам доведеться віднести їх Нью-Делі. У нас немає ресурсів, щоб відвезти дітей в Нью-Делі, але ми сподіваємося на допомогу", — заявив дідусь незвичайних близнюків.

Дивіться також: Ціна життя близнюків

Нагадаємо, у Великобританії живе девочка, яка страждає від рідкісного захворювання, в результаті якого вона буквально втрачає всі навички.

Як повідомляв портал "Знай.uа", знімки бразильського новонародженого вразили весь світ.

Також "Знай.uа" писав, японський хлопчик-з-пальчик виписався з лікарні через півроку після народження.