Юна міс Всесвіт Лотте ван дер Зеє, яка отримала свій титул в 2017 році, за день до свого 20-річчя померла. Про це повідомляє Fox News.

Дівчина відпочивала зі своєю сім'єю в Австрії. Їй стало погано, у Лотте стався серцевий напад.

Після серцевого нападу дівчина впала в кому. Ван дер Зеє померла в мюнхенській лікарні в Німеччині.

Батьки моделі розповіли, що напередодні страшної трагедії дівчина відпочивала з друзями. Вранці Лотте виявили без свідомості.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Правоохоронні органи на даний момент проводять експертизу, щоб визначити, що стало причиною серцевого нападу Лотте.

Раніше повідомлялося, що в США помер актор Ян-Майкл Вінсент, якому було 73 роки, повідомив журнал The Hollywood Reporter.

Знаменитий артист помер ще 10 лютого, проте публічно заявили про його смерть лише зараз. Відомо, що причиною смерті стала зупинка серця. За даними видання Вінсент багато років боровся з алкогольною та наркотичною залежностями

Варто відзначити, що актор здобув славу у 70-80-ті роки минулого століття завдяки ролям у таких фільмах, як "Механік" (The Mechanic, 1972), "Бастер і Біллі" (Buster and Billie, 1974) і серіал " Повітряний вовк "(Airwolf, 1984).

Нагадаємо, відомий український журналіст помер при загадкових обставинах. Харківський журналіст помер в результаті важкого інсульту.

Як повідомляв Знай. ua, померла відома модель. Її серце зупинилося прямо під час відпочинку, куди вона поїхала разом з сім'єю.

Знай. ua писав, що відомий український письменник помер в результаті нещасного випадку. Він написав безліч відомих на всю Україну книг, з якими знайомий кожен з нас.