Знаменитий актор, народний артист СРСР Володимир Етуш помер у віці 96 років. Стало відомо, де поховають легендарного актора.

Володимира Етуша поховають у родинному склепі на Новодівичому кладовищі Москви. А прощання з артистом відбудеться 12 березня у його рідному Театрі Вахтангова.

Нагадаємо, з малих років Етуш захопився театральним мистецтвом і брав участь у всіх постановках місцевого драматичного гуртка. З вибором майбутньої професії проблем не виникло, проте Етушу не вдалося вступити в ГІТІС самостійно. До жаху впевненого у власних силах абітурієнта, він не знайшов своє прізвище у списку студентів першого курсу. На допомогу прийшов режисер Рубен Миколайович Симонов, з чиєю племінницею в той час дружив Етуш. З «подання» художнього керівника Театру імені Е. Б. Вахтангова майбутню знаменитість зарахували в Щукінське училище.

Раз і назавжди життя Етуша змінила комедійна роль завідувача райкомгоспом товариша Саахова в "Кавказькій полонянці". Забавно, але зігравши низку образів південних чоловіків, від доленосної ролі актор спершу хотів відмовитися: "Ще парочка таких типажів, і я все життя буду грати тільки темпераментних брюнетів". Але режисерові комедії Леоніду Гайдаю вдалося його переконати: "Ось у мене ще одного зіграєш, а потім і вирішуй!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

В середині 90-х років актор публічно відмовився від ордена «Дружби народів», мотивуючи своє рішення так: "Не хочу брати участь у брехні, отримувати цю нагороду. В Чечні йде війна, ми загрожуємо Україні ракетами через Чорноморський флот. Зараз про дружбу народів можуть говорити тільки закінчені циніки".

Раніше ми писали, що у США помер актор Ян-Майкл Вінсент, якому було 73 роки, повідомив журнал The Hollywood Reporter.

Знаменитий артист помер ще 10 лютого, проте публічно заявили про його смерть лише зараз. Відомо, що причиною смерті стала зупинка серця. За даними видання Вінсент багато років боровся з алкогольною та наркотичною залежностями.

Варто відзначити, що актор здобув славу у 70-80-ті роки минулого століття завдяки ролям у таких фільмах, як "Механік" (The Mechanic, 1972), "Бастер і Біллі" (Buster and Billie, 1974) і серіал " Повітряний вовк "(Airwolf, 1984).

Нагадаємо, легендарний актор трагічно загинув у 30 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, що помер король голлівудський мюзиклів.