У Хугаде єгипетський суд виніс вирок вбивці українки Марини Іваненко. Чоловіка засудили до смертної кари.

Держслужбовець Омар 33 років проник в будинок жінки 22 лютого 2018 року з метою пограбування. Він жорстоко вбив ножем господарку будинку.

Марина Адиклана (Іваненко) була уродженкою Ніжина. Їй було всього 29 років, вона працювала адміністратором готелю. Зловмисник вичікував час, коли чоловік жінки пішов і вона залишилася вдома одна. Він подзвонив у двері, а коли Марина відкрила, то увірвався в будинок і напав на неї.

Жінка намагалася чинити опір. Нападників схопив кухонний ніж і завдав 10 ударів жінці. У підсумку він поцупив мобільний телефон і кредитні картки жінки.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Закривавлені одяг і ніж зловмисник викинув у море.

Тіло Марини виявив її чоловік. Поліції вдалося знайти і затримати злодія по гарячих слідах. Він зізнався, що пішов на злочин з-за фінансових труднощів.

До того, як смертельний вирок приведуть у виконання, його повинен схвалити муфтій Єгипту. Остаточне рішення буде оголошено 4 травня 2019 року.

Дівчина працювала в одному з готелів, була одружена з місцевим бізнесменом. Поліція відпрацьовувала кілька версій вбивства, в тому числі пограбування, а також вбивство з інсинуацією пограбування.

Нагадаємо, вбивство українки в Єгипті: поліція назвала винного. Місцеві правоохоронці дуже швидко знайшли злочинця.

Як повідомляв Знай. ua, кривава розправа в Єгипті: з'явилися ім'я і фото загиблої українки. Раніше називалося ім'я жертви, а також невірний вік.

Знай. ua писав, що жорстока розправа над українкою в Єгипті: спливли криваві подробиці.