У російському Владивостоці перекинулася військова вантажівка. Важкий КамАЗ з встановленим зенітно-ракетним комплексом перегородив об'їзну трасу. Інцидент стався буквально півгодини тому.
Військова вантажівка – вірогідно, зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С" - перекинулася на трасі Седанка – Патрокл. На повороті машина просто завалилася на бік, водій не зміг зарадити. Як відзначають очевидці, причиною автопригоди могла стати погана якість дороги – у місці аварії сильно просів асфальт, і високі машини там починає добряче хитати. Якщо водій не знав про цю особливість об'їзної траси, то легко міг потрапити в пастку. Адже найімовірнішою причиною аварії є просілий асфальт.

Військова техніка, що перекинулась перегородила дві смуги руху і стала причиною серйозної пробки. Фактично відрізаним виявився Російський острів.

Наслідки аварії усувають поліцейські та військові. КамАЗ треба підняти на чотири колеса. І зрештою покарати винного (якщо він є, звичайно). За попередньою інформацією, в автопригоді ніхто з людей не постраждав.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Варто відзначити, що в Примор'ї військова техніка досить часто потрапляє в аварії. Один з найбільш незвичайних інцидентів стався в минулому році – застряг у кюветі танк Т-72. Його водій намагався на швидкості проскочити яр, але щось пішло не за планом.

Нагадаємо, армія Ізраїлю знищила новітню зброю Росії: феєричне відео.

Як повідомляв Знай.uа війська ООС відправили до пекла дев'ятьох бойовиків у відповідь на поранених українських героїв.

Знай.uа писав, Крим не стане винятком: у мережі показали, на що "русскій мір" перетворив Південну Осетію і Абхазію. Внаслідок збройного конфлікту під контролем РФ і сепаратистів опинилася вся територія Південної Осетії. Грузинське населення "республіки" рятувалося здебільшого втечею.