Американець розбив вітрину в магазині з музичними інструментами, щоб вкрасти плюшеву іграшку Міккі-Мауса.

Камера відеоспостереження одного з магазинів у Фресно зафіксувала незвичайну поведінку чоловіка в капюшоні, який проник у магазин пізньої ночі, щоб забрати іграшкового мишенятка, пише Daily Mail.

Використовуючи камінь грабіжник вибив скло, переступив поріг і попрямував до піаніно. На подив власника магазину поліцію чоловіка зацікавили зовсім не музичні інструменти або можливі цінності, а Міккі-Маус вартістю 25 доларів.

Невідомий чоловік краде іграшку Міккі-Мауса

Злочинець схопив іграшку і втік у невідомому напрямку. Вранці власник магазину виявив розбиту вітрину і викликав поліцію.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Спершу поліція подумала, що це був звичайний акт вандалізму. Правоохоронці вивчили місце злочину і записи з камер спостереження.

"Ми оглянули магазин, все було в порядку, і ми вирішили, що це був просто вандалізм, поки я не повернувся до свого столу і не переглянув записи з камер спостереження", — власник магазину Джим Фішбек.

Тепер поліція розшукує невідомого крадія Міккі-Мауса.

"Я сподіваюся, що якщо він робить щось подібне, може бути, більш серйозне, ніж те, що сталося з нами, то його зловлять", — розповів власник магазину.

Саму іграшку містер Фішбек купив кілька років тому в антикварному магазині Кловіса.

За словами власника магазину, іграшкове мишеня був свого роду талісманом.

Злочинні дії оцінили на суму понад 6000 доларів. Сам власник скаржиться, що біле піаніно, на якому сидів мишеня, доведеться продавати зі знижкою.

Дивіться також: 10 найневдаліших пограбувань знятих на камеру

Нагадаємо, Ніні Олександрівні зробили надскладну операцію, буквально відрізавши частину обличчя.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Татусевих дочок" роздяглася і всіх налякала: це анорексія.

Також "Знай.uа" писав про те, що Опра Вінфрі взяла інтерв'ю у жертв Майкла Джексона: за мовчання батькам щедро платили.