Незважаючи на вагітність пізньої стадії, Меган Маркл не боїться вести активний спосіб життя, а також надягати провокаційні вбрання.

Всі вже давно в курсі, що 37-річна Меган Маркл на останньому терміні вагітності, але, незважаючи на це, вона все ще веде активний спосіб життя, їздить по всьому світу, а також регулярно відвідує різні заходи.

Меган Маркл
Меган Маркл

Напередодні, під час виступу свого чоловіка Гаррі на стадіоні Уемблі, Меган Маркл несподівано з'явилася на сцені на радість фанатів. А 8 березня вона взяла участь у дискусії про права жінок, яка проходила в лондонському Кінг Коледжі.



Меган вийшла в світ у такому образі: чорно—біла міні-сукня від Azzura, яка не тільки підкреслювала її вагітність, але виставила напоказ її стрункі ніжки. А коли герцогиня сиділа, закинувши нога на ногу, то можна було розглянути її задню частину стегна.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як повідомляють ЗМІ, наряд Герцогині обійшовся їй у 7 тис доларів. Сукня коштувала трохи скромніше – 345 доларів. А ось чорні туфлі від Manolo Blahnik - 695 долара. Чорний блейзер від Ralph Lauren за 2990 доларів, клатч Stella McCartney – 875 доларів, сережки — Jessica McKormack 2 080 доларів.

Варто нагадати, що Кейт Міддлтон позбулася підтримки принца Вільяма під час зустрічі з королевою Великобританії Єлизаветою II

Одне з найскладніших випробувань для Кейт – це тісне спілкування з Єлизаветою II. Міддлтон хотіла відвідати урочистий захід і познайомиться з королевою.

Кейт Миддлтон
Кейт Миддлтон

Урочиста церемонія одруження першого онука королеви Єлизавети, Пітера Філліпса, пройшла 17 травня 2008 року в Віндзорському палаці. Така важлива подія як весілля єдиної доньки королеви Великобританії зібрала практично всіх родичів монарха. Але один не прийшов.

Нагадаємо, Вагітна Меган Маркл вразила рецептом улюбленої страви: по-королівськи просто

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Єлизавета II шокувала світ, змінивши заповіт вдруге: на кону сотні мільйонів доларів

Також Знай.ua" писав про те, що Меган Маркл запалила на 8 березня у відвертій сукні і з іншим чоловіком: фото