Актор з серіалу "Опера" Валентин Зейфер отримав важкі поранення від снаряда. Відповідну інформацію передають місцеві ЗМІ.

Зейфер навідався до батьків і вирішив "випробувати" боєприпас, який знайшов у парку. В результаті раніше судимий актор був екстрено госпіталізований в лікарню з огнестрельно-вибуховими пораненнями обох стоп і гомілки.

Зейфер в серіалі Опера

Актор підірвався на авіаційному патроні для малокаліберних автоматичних гармат часів ВВВ.

Інцидент стався у квартирі будинку на вулиці Льоні Голікова в Петербурзі, де живуть батьки Зейфера. Актор стверджує, що знайшов снаряд у парку Олександріно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Артист кинув патрон об підлогу і той здетонував. Під час страшного інциденту Зейфер перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За фактом події порушено справу за статтею "Незаконне зберігання зброї".

Раніше повідомлялося, що на вулиці Радіотехнічної у Харкові стався вибух газового балона на автомобілі "ТАЗ", який належав комунальному господарству.

У повідомленні йдеться, що працівники служби проводили ремонтні роботи водопроводу. В результаті вибуху загинув робітник організації. Інформація внесена до журналу єдиного обліку Новобаварского відділу поліції. Всі обстоятельсва події встановлюються.

Нагадаємо, ВСУ показали, як знищують російських шпигунів в повітрі. Авіація не завжди може оперативно відреагувати на появу БПЛА.

Як повідомляв Знай. ua, страшне ПП у київському розважальному центрі. Тисячі людей терміново покинули приміщення.

Знай. ua писав, українське "розумне" зброя здивує Путіна. Нептун, Грім-2 та інша зброя змусять ворогів тремтіти від жаху.