У Швеції відкрилася вакансія, опис якої звучить скоріше як мрія: кандидату пропонують довічне працевлаштування, хорошу зарплатню, яка буде рости з кожним роком, відпустку і пенсії. За це ніяких робочий обов'язків немає! Про це пише видання Atlas Obskura.

Як повідомляється, працівник дійсно може займатися своїми справами, але повинен приходити і йти з залізничної станції в конкретний час. Вакансію в якості перфомансу придумали шведські художники Саймон Голдін і Якоб Сеннебі.

Співробітник стане частиною арт-проекту фонду "Вічне працевлаштування" (Eternal Employment Foundation), який вже зібрав зарплату для майбутнього щасливчика. Зараз у фонді близько $650 000 і надалі сума буде зростати.

За підрахунками художників, вакансія буде діяти не менш 120 років, що для роботи дійсно можна назвати практично вічністю. Позиція з'явиться в 2025 році на залізничної станції Korsvägen в Гетеборзі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Художники висловлюють своє ставлення до перфомансу так: "Будуть ходити історії про людину, яка була найнята навіки, щоб нічого не робити". Вони вважають, що вакансія стане популярним мемом.

Раніше повідомлялося, що низка пліток і насмішок, яка крутиться навколо Дональда Трампа тепер торкнулася і його дружини. У ці вихідні подружня пара разом зі своїм сином Берроном відвідали Алабаму.

Цей візит породив чималі чутки навколо президентського подружжя, адже користувачі соцмереж виявили, що Меланія не завжди була поруч зі своїм чоловіком і її заміняла її двійник. Користувачі навіть створили хештег #FakeMelania під яким стали публікувати не тільки докази існування двійника, але й свою особисту "народну творчість".

Нагадаємо, дівчина вирішила накинути вовняний шарф і врятувалась від смерті.

Раніше Знай.uа повідомляв, жінка протягом 20 років носить мітку прибульців.

Також Знай.uа писав, жінка провела ніч у труні, намагаючись позбутися від невдачі, і померла.