У прибережних водах у міста Бангор в графстві Даун в Північній Ірландії жителі помітили дивне помаранчеве світіння. Фотографії були зроблені ввечері, коли береги оповив туман.

Як повідомила ЗМІ місцева мешканка Джекі, це майже напевно не було ні відблиском від Сонця, ні світінням від ліхтарів дайверів.

"Ці вогні іноді мерехтіли, вимикаючись і знову включаючись через випадкові проміжки часу. Що це могло бути?".

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Джекі навіть спеціально пройшла в той бік, але не побачила на березі нікого з людей. Також не помітила нічого дивного або паранормального.

Ці ж вогні бачили і з іншого району Бангора Stricklands Glen. Очевидиця Єва О'коннор описує, що спочатку піднявся дивний густий туман, а потім з'явилося "персикове світіння на воді, яке було особливо інтенсивним в центрі".

"З'явився незвичайний двошаровий туман, коли ми вийшли на прогулянку на берег. Коли ми побачили світіння, то я подумала, що це якимось чином сонце прорвалося крізь діру в хмарах. Я вірю в надприродне, але коли бачу щось незвичайне, то завжди намагаюся знайти логічну причину події".

Коли фотографії дивного світіння з'явилися на місцевій міській сторінці у фейсбук, два дайверських клуби Бангора відразу ж спростували причетність до вогнів і заявили, що ніхто з її членів не пірнав в цей час і в цьому місці.

До речі, ірландці поставилися до того, що відбувається з гумором і в коментарях до знімків в основному писали жарти про навалу прибульців чи підводний човен "який готується до Брекзиту", але таємниця помаранчевих вогнів Бангора так і залишилася нерозгаданою.

Нагадаємо, моторошна істота з крилами за спиною намагалася забрати хлопчика. Його тіло і обличчя покривало коротке чорне волосся, а крила за спиною були шкірястими і здавалися дуже великими.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в лісі під Києвом, а точніше в Іванівському районі любитель природи Прокіп Прокопенко вирішив влаштувати фотополювання на самотнього вовка за допомогою автоматичної камери стеження. Однак замість тварини фотолпастка помітила щось зовсім незрозуміле.

Також "Знай.uа" писав, хлопець на ім'я Майк Пайк тривалий час страждає сонним паралічем. У ряді випадків Пайк відчував, що був не один, а іноді помічав в ногах дивну темну постать, що спостерігала за ним.