В мережі опублікували пророцтва православних старців про те, що Третя світова війна може виникнути в результаті конфлікту між Росією і Китаєм. Потужна економіка Піднебесної раптово стала базою для нарощування армії і озброєння, про що йдеться в російських ЗМІ.

Пророцтво Аристоклія Афоноського свідчить про те, що війна між Китаєм і Росією неминуча, причому зробив він його ще в 1917 році. Він вважав, що КНР завжди володіла величезною чисельністю населення, внаслідок чого їй потрібні нові території для життя. На думку старця, після захоплення Росія стане в'язницею для росіян, яким доведеться почати життя у відповідності з новими правилами.

Військові Росії і Китаю

В країні-агресорі впевнені, що старець прогнозував початок бойових дій між Росією і Китаєм на період, який настане через кілька років після яскравого спалаху від падіння небесного тіла. Можливо, цією подією міг стати впавший у 2013 році «челябінський метеорит».

Інший старець - Серафим Вирицький - вважав, що Російську Федерацію можуть розвалити зсередини конфлікти всередині країни, після чого її східна частина відійде Китаю, а іншу територію намагатиметься забрати Захід. Країна-агресор не захоче здати позиції без бою, в результаті чого настане глобальна війна, після якої Росія все-таки вистоїть.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прапори Росії і Китаю

Віссаріон Оптинський в своїх прогнозах також назвав Китай в ролі основного агресора щодо Росії. Він вважав, що китайці дочекаються державного перевороту і в момент найбільшої слабкості зроблять спробу захоплення влади в країні. У той же час старець говорив, що росіяни здатні об'єднатися та врятуватися своїми зусиллями.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що фахівці з Лабораторії реактивного руху NASA, яка розташована в Пасадені, штат Каліфорнія, розповіли про нову загрозу – астероїд під назвою DF31. Він був виявлений сім років тому і вчені заявили про те, що за останні сто років астероїд наближався до нашої планеті не менше 60 разів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": науковці знайшли в Туреччині давню біблію, яка була написана, ймовірно, 1500 років тому. Знахідка викликала безліч дискусій в релігійних колах, оскільки те, що в ній написано, разюче відрізняється від звичних всім речей.

Також "Знай.uа" писав, що один з користувачів мережі опублікував несподіване відео. На ньому можна побачити, як в ілюмінаторі літака з'являється непізнаний літаючий об'єкт.