Дружина принца Гаррі з'явилася на службі у Вестмінстерському абатстві не в найкращому вигляді. Якщо раніше Меган Маркл заявляла, що ні за що не надягне дешевий одяг, то очевидно щось змінилося.

Про це повідомляє The Sun.

Служба була приурочена до Дня Співдружності націй. Меган Маркл з'явилася на світському заході в монохромному одязі. Вона вибрала біле пальто, світле плаття з принтом та білий капелюх у стилі 60-х.

Герцог та герцогиня Сассекські

Свій ніжний образ герцогиня доповнила темно-зеленими туфлями-човниками та підібрала до них в тон матовий клатч. Варто визнати, що дружина принца мала дуже елегантний вигляд. Однак модні експерти визначили, що в той день дружина принца Гаррі подбала про вибір однієї деталі. Маркл чомусь гадягла тонкі тілесні колготки найбільшого мас-маркетового виробника Marks & Spencer.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

вибір Меган Маркл для виходу в світ

Коштують вони копійки. Приблизно шість фунтів стерлінгів. Шанувальники визнали, що для такої знатної особи, до того ж модниці, це досить незрозумілий вибір.

Додамо, минулого року при підготовці до святкування 70-річчя принца Чарльза Меган Маркл мало не влаштувала скандал через ці колготи, зявивши, що ні за що їх не надягне. Дружина принца Гаррі назвала їх сміттям і зажадала пару преміальної марки Wolford за 35 фунтів.

Нагадаємо, дружину принца Вільяма Кейт Міддлтон висміяли через те, що вона обягла дорогу блузку задом наперед.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон і Меган Маркл в образі стюардес злились у поцілунку.

Також Знай.ua писав про те, що художниця відтворює кожен вихід вагітної герцогині Сассекської на папері. При цьому образ Меган Маркл вона робить схожим на персонаж мультфільму, що додає унікальності картинам.

Дивіться: Шанувальники помітили фальшиву усмішку на обличчі Меган Маркл