Руда лисиця, яка увірвалася в курятуик, в надії поживитися курятиною, була закльована зграєю лютих птахів.

Незвичайний інцидент стався на одному з фермерських хозяств у французькому місті Понтиви, пише Daily Star.

За словами власників, лисиця прокралася в курник, де містилося 3000 птахів, щоб добре пообідати, але раптово опинилася в пастці. Автоматична дверь, через яку тварина проникла на "званий обід" зачинилися. Однак замість розкішного бенкету лисицю спіткала жахлива смерть — закльована сотнями дзьобів.

Куряча зграя

Мертве тіло лисиці виявили власники ферми на наступний ранок в кутку курника. За їх словами, в результаті лисиной вилазки жоден курча не постраждав.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Як пояснив глава фермерського господарства Паскаль Даніель, часом кури можуть організовуватися в агресивні групи. Тим більше, якщо мова заходить про захист потомства.

Містер Даніель додає, що курчата живуть на цьому об'єкті з липня минулого року і навчилися захищати свою територію.

"Включився зграйний інстинкт, і вони заклювали її до смерті. Курки можуть бути досить відчайдушними, коли знаходяться в зграї"", — стверджує Даніель.

Огляд тіла лисиці не виявив ніяких ознак захворювання, це було молода тварина, можливо, п'яти або шестимісячного віку, близько 60 сантиметрів у довжину.

За словами місцевого натураліста, тварина можливо було поранено або йому не вистачило досвіду полювання на курей.

Тим часом Америка потребує багатий досвід канадських волков. Минулого тижня в Мічигані сталася "висадка" групи канадських волков.

Вовки висаджуються на острів Айл-Рояль

Фахівці Міністерства природних ресурсів і лісового господарства Онтаріо зловили чотирьох вовків і передали в національний парк на острові Айл-Рояль.

На диких тварин покладено дві важливі задачі — полювання на лосів і продовження потомства.

Вовчий десант "висадили" в рамках спільного проекту з Службою національних парків США по відновленню здорової популяції знакових хижаків в ланцюги островів після багаторічного занепаду.

Дивіться також: Пташиний дворик. Про домашніх курей

Нагадаємо історію норвежця, який став справжнім альфа-самцем.

Як повідомляв Знай.uа, рибалка ледь не став обідом для унікального морського чудовиська.

Також Знай.uа писав, що мисливці відкрили вогонь по захисникам прав тварин із-за здобичі.