На залізничному вокзалі в Новій Зеландії робот-сапер знешкодив підозрілі "нічийні" рюкзаки. Повідомляють про серію вибухів.

Про це пише місцева газета New Zealand Herald.

В найбільшому місті країни Окленд сталося три "контрольованих вибухи". Це робота місцевих правоохоронців, які вчасно зреагували та знешкодили підозрілі предмети, залишені без нагляду в громадському місці. Інцидент стався біля залізничного вокзалу "Бритомарт".

Поліцію викликали на Голуей-стріт біля транспортного хаба в центральному районі міста. Очевидці помітили посеред вулиці рюкзаки, поруч довго нікого не було. Люли забили на сполох.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Правоохоронці евакуювали людей з району передбачуваної небезпеки, а до місця знахідки відправили саперного робота для знешкодження бомб.

"Після цього були чутні три контрольованих вибухи", - пише видання.

Сам вокзал не був евакуйований, та спецоперація не вплинула роботу станції.

Повідомляється, що в результаті вибухів немає постраєдалих та жертв.

Додамо, 15 березня в Новій Зеландії, в 50 кілометрах від вокзалу сталося масове вбивство в мечетях міста Крайстчерч. Поруч знешкодили кілька бомб, залишених нападниками в автомобілі.

Станом на 09:00 ранку за Києвом кількість убитих в мечетях досягла 40 осіб, ще 27 отримали поранення. Затримані четверо підозрюваних, одна з них - жінка. Один із стрільців стримив відео розстрілу в соцмережі.

Нагадаємо, у Києві шукали бомбу в Палаці "Україна", де саме проходив концерт "Квартал 95".

Як повідомляв портал Знай.ua, у польському місті Вроцлав стався кривавий інцидент. Відомо, що в торговому центрі під час жорсткої суперечки чоловік з ножем напав на свого опонента. Від отриманих поранень чоловік помер.

Також Знай.ua писав про те, що в аеропорту "Київ" шукали бомбу. Після перевірки та не виявлення небезпечних предметів, летовище продовжило роботу у звичайному режимі.