Поруч із Тріумфальною аркою відбулися зіткнення, внаслідок яких поліція затримала більше 30 демонстрантів. У Парижі сьогодні, 16 березня, на нові акції протесту руху "жовтих жилетів" знову вийшли активісти і небайдужі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на BFM TV.

Акції протесту у Франції

Як стало відомо із інформації правоохоронців, біля Тріумфальної арки між протестуючими і поліцією виникли масштабні зіткнення. Демонстранти, як збожеволілі почали кидати різні предмети в загони правоохоронців. У відповідь правоохоронці використали сльозогінний газ.

В результаті сутичок поліція була змушена використати крайні міри і заарештувала щонайменше 31-го учасника руху "жовтих жилетів".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що цієї суботи, 16 березня, у Франції поновилися акції протесту руху "жовтих жилетів". У Парижі кількасот протестувальників зібралися поряд з Тріумфальною аркою на Єлисейських полях, де демонстранти знаходяться в оточенні поліції. До того ж правоохоронці затримали щонайменше 20 "жовтих жилетах", в яких виявили заборонені предмети.

"Жовті жилети" не зупиняються ні перед чим, псують будівлі, влаштовують погроми і навіть не гребують закидати копів чим попало.

Акції протесту у Франції

Нагадаємо, у Франції "жовті жилети" вщент рознесли легендарний храм: влада втрачає контроль, люди – терпіння. Будівлю було серйозно пошкоджено, за даним фактом поліцейські навіть відкрили справу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в італійській столиці сотні тисяч людей вийшли на акцію протесту проти економічної політики уряду країни, яка була організована профспілками. Повідомляється, що вулиці Риму буквально заповнені людьми.

Також "Знай.uа" писав, що Чорногорію стрясають масові протести. Люди вийшли на вулиці і вимагають відставки уряду і чинного президента, оскільки їх звинувачують у корупції.