Невідомий відкрив вогонь по людях в голландському місті Утрехт. Він розстріляв пасажирів трамвая.

Про це пишуь місцеві Telegram-канали.

Попередньо, одна людина загинула, ще декілька пасажирів отримали поранення.

Поліція не виключає версію, що це був теракт.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Теракт у Новій Зеландії

Терорист Брентон Таррант був спійманий через 1.5 години після того, як він розсріляв півсотні людей у мечеті. Стрілок після затриманя розповів все в подробицях, йому загрожує смертельна кара.

Брентон повідомив, що теракт ісламістів в Стокгольмі 2017 року (коли вантажівка в'їхала в натовп людей, тоді загинули 5 місцевих) вважає ключовою подією, що вплинула на його рішення атакувати мечеть. Він згадав 11-річну жертву Еббу Аккрлюнд, повідомивши, що буде мстити за неї. Зараз аккаунт Брентона заблокований.

Нагадаємо, власник автомобіля на єврономерах жбурнув бойову гранату в поліцейських. В результаті, є поранені.

Про це повідомив на сторінці в Facebook глава Національної поліції України Сергій Князєв. Інцидент стався під Дніпром, у неділю, 17 березня.

Як повідомляв портал Знай.ua, прем'єр-міністр Нової Зеландії отримала маніфест нападника за 9 хвилин до теракта в мечеті. Про це повідомляє The Guardian.

Відомо, що страшний маніфест розіслали за 9 хвилин до початку кривавої бійні в двох мечетях новозеландського Крайстчерча.

Також Знай.ua писав про те, що поліція розкрила невідомі подробиці про теракт у Новій Зеландії. Що відомо про терористів та їх мотиви.

Дивіться: Теракт у Новій Зеландії. Півсотні жертв