Донька президенти США Дональда Трампа Іванка заявила, що це не її справжнє ім'я. При народженні вона отримала ім'я Івана.

Про це вона написала на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter. Допис датується 2010 роком.

"Моє справжнє ім’я Івана. У Чехії Іванка - це дитяча версія імені Івана, як Боббі для Роберта", — йдеться у повідомленні.

Іванка Трамп
Іванка Трамп

37-річна донька Дональда Трампа Іванка — справжній приклад для наслідування. Вона поєднує в собі прекрасні зовнішні дані, талант до бізнесу і можливість поєднувати все це з сімейними обов'язками.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нещодавно Іванка вирішила в черговий раз нагадати, що вони з чоловіком чудово виглядають разом, і виклала у своєму Instagram спільне фото. На знімку Трамп і Кушер позують в розкішних вечірніх вбраннях.

Іванка Марі Трамп — старша дочка 45-го президента Сполучених Штатів Дональда Трампа. Вона народилася від шлюбу Трампа з моделлю чеського походження Іваною Зельнічевскою. Вони одружилися в 1977 році, але в 1992 розлучилися. Крім Іванки, від шлюбу з Зельнічевскої у президента США ще дві дитини, Дональд Трамп-молодший і Ерік Трамп.

Їй пророкували блискучу модельну кар'єру, оскільки вона отримала привабливу зовнішність та високий зріст від матері. Саме працюючи моделлю вона заробила перший гонорар. Після закінчення навчання, вона працювала на фірмі батька, та згодом заснувала власну ювелірну фірму, яка займається виробництвом прикрас. Назвала її "Ivanka Trump Collection".

У 2009 році вийшла перша книга Іванки Трамп, яка протягом кількох місяців трималася в списку бестселерів літератури для ділових людей. Зараз вона радниця президента США, її називають правою рукою свого батька. З березня 2017 року Іванка отримала офіційну посаду асистента президента США Дональда Трампа на безоплатній основі.

Нагадаємо, що Іванка Трамп зібралася в президенти: рахунок пішов на місяці, весь світ затамував подих.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, як живе донька Дональда Трампа Тіффані.

Також "Знай.uа" писав, донька і права рука президента Сполучених Штатів Іванка Трамп зробила несподівану заяву: вона закриває власний бренд одягу Ivanka Trump.