Герцоги Сассекські Меган Маркл і принц Гаррі відвідали New Zealand House, де поклали квіти та залишили запис у книзі співчуттів від імені Її Величності королеви Єлизавети II. Про це стало відомо з повідомлень на офіційних сторінках королівського палацу в Instagram.

І все б нічого, але цей візит не був запланований заздалегідь. Більше того, нещодавно королівський палац оголосив про те, що вагітна на останніх термінах Меган йде в офіційний декрет і більше не буде з'являтися на публічних заходах.

Однак, відома своїм непростим характером новоспечена герцогиня, вирішила порушити декрет і з'явилася за ручку з чоловіком принцом Гаррі в Новій Зеландії. Минулого тижня в мечетях міста Крайстчерч пройшов масовий розстріл. Меган і Гаррі, були останніми з членів британської королівської сім'ї, які відвідали Нову Зеландію під час свого першого королівського туру. Саме вони зголосилися відправитися до палати представників Нової Зеландії і покласти квіти, висловити свої глибокі співчуття.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Так, на траурний захід глибоко вагітна Меган Маркл прийшла в стильному чорному пальто і чорних човниках на досить високих підборах. Її волосся розпущене в красивій укладанні, а на обличчі легкий природний макіяж. Принц Гаррі також був одягнений відповідно – у темний костюм. Майже весь час візиту подружжя трималось за руки.

Як повідомляється, візит герцогині Меган і принца Гаррі не був оголошений раніше, проте королівські фотографи та кореспонденти були оповіщені в конфіденційному порядку, щоб допомогти висвітлити захід. Однак подібні події не могли не залишити свій слід в житті подружжя. У книзі співчуттів Меган написала: "Наші глибокі співчуття…Ми з вами". Принц Гаррі підписав своє ім'я і слово "Arohanui", що означає "з любов'ю".

Нагадаємо, розлючена Єлизавета II наклала вето на прохання Меган Маркл.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що королева суворо заткнула роти Маркл і Міддлтон.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Єлизавета розбила мрії Меган Маркл і принца Гаррі.