Знаменита британська модель і двоюрідна сестра принців Вільяма і Гаррі Кітті Спенсер, яка є амбасадором італійського бренду прикрас Bulgari, опублікувала знімки з недавньої фотосесії для модного журналу Harper’s Bazaar.

Фото Кітті опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

В інтерв'ю виданню Кітті детально поговорила про свою кар'єру, а також про те, як здобула славу.

Під час розкішного весілля принца Гаррі і Меган Маркл 19 травня племінницю принцеси Діани називали найкрасивішою гостею. Вона була одягнена в смарагдове плаття-міді. Її образ був доповнений човниками оранжевого кольору на підборах і тоновим клатчем.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Наступного дня прихильники королівської сім'ї почали сильно цікавитися молодою дівчиною і стали підписуватися на неї в соціальних мережах.

Мої підписники в Instagram зросли з 17 000 до півмільйона за одну ніч. Я подумала, що це чужий телефон, коли прокинулася на наступний ранок. Мені довелося відключити повідомлення, тому що мій телефон розривався, – каже Кітті.

Спенсер в інтерв'ю говорила, що не очікує довгої кар'єри, як у інших зірок.

"Я відчуваю, що пробралася в модельний бізнес через "задні двері", і ніхто ще не помітив.... Думаю, це короткостроковий і тому бентежливий для мене момент", – додає Кітті.

Варто нагадати, що Принц Гаррі з вагітною дружиною намагалися завоювати незалежність у своїх діях, зокрема просили королеву про незалежність їх нового житла від королівського двору. Однак таке прохання, яке суперечить монаршим правилами, королева Єлизавета II відхилила.

Герцогиня Меган Маркл, яка перебуває на останніх місяцях вагітності, офіційно припинила участь у будь-яких світських заходах. Герцогиня з принцом готуються до народження дитини і переїзду в маєток у Віндзорі. Однак, як повідомляють інсайдери, королівська пара не буде мати бажаної незалежності від Букінгемського палацу.

Нагадаємо, Діана не повинна була загинути: у ДТП з принцесою знайшли містичну деталь

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Нова дружина принца Чарльза привласнила улюблену річ Діани: як вона посміла

Також Знай.ua" писав про те, що Колишня принца Гаррі знялася у відвертій фотосесії: Меган, дивись не прозівай