Військові США 25 березня з узбережжя Каліфорнії запустили ракети-перехоплювачі, які в небі над Тихим океаном успішно ліквідували міжконтинентальну балістичну ракету. Відомо, що снаряд наближався до Сполучених Штатів з боку Маршаллових островів.

За інформацією прес-служби Агентства з протиракетної оборони США так проходили планові навчання.

Американські військові заявили, що у небо пішли дві протиракети наземного базування з різницею в кілька секунд з бази ВПС США Ванденберг. Як уточнили військові, перша вразила боєголовку пустушки-МКБР, а друга "добила" великий її уламок: система наведення ракети ПРО порахувала його найнебезпечнішим з усіх.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто нагадати, що в 2020 фінансовому році США планують виділити Україні військову допомогу близько 250 мільйонів доларів. Про це повідомляє Посольство України в США. Зараз вже відомо, що кошти планується виділити в рамках спеціальної міждержавної програми "Ініціатива з безпеки допомоги Україні".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в 2020 фінансовому році США планують виділити Україні військову допомогу близько 250 мільйонів доларів. Про це повідомляє Посольство України в США. Зараз вже відомо, що кошти планується виділити в рамках спеціальної міждержавної програми "Ініціатива з безпеки допомоги Україні".

Згідно з документами, відповідні кошти планується направити на підтримку оборонного і безпекового сектору для заміни будь-якого озброєння, яке вже було надано США.

Нагадаємо, Трамп витратить мільярди на "пекельну клітку" для Путіна.

Як повідомляв Знай.uа Китай запустив у космос новий супутник зв'язку: епічне відео.

Знай.uа писав, божевільний Кім готується до запуску нової ракети: фото з супутників пояснюють все.