Невідомі грабіжники викрали коштовностей на суму 1,3 мільйона доларів з ювелірної крамниці в Лондоні, проривши тунель з підвалу букмекерської контори в кращих традиціях кінострічок.

Як повідомляє The Sun, в минулі вихідні невідомі "обчистили" ювелірну крамницю "George Attenborough & Son", яка знаходиться в старому вікторіанському будинку на Фліт-стріт.

Нахабне і дотепне пограбування сталося під час машстабного марафону, в якому брали участь 13 000 чоловік.

Пройдений тунель

У поліції вважають, що злочинці увірвалися в ювелірний бутік через підземний тунель, выратый з боку сусідньої букмекерської контори Вільяма Хілла і, можливо, провели два дні всередині перш, ніж виконали необхідний отвір в стіні.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Повідомлення про пограбування надійшло в поліції близько двох ночі понеделька, через кілька годин після марафону.

Будівля на Фліт-стріт, в якому відбулося пограбування

Лондонські правоохоронці вважають, що шум, який виник у результаті спортивного заходу, дозволив приховати дії злочинців. Крім того, натовп глядачів дозволив непомітно "розчинитися" хитрими грабіжникам.

За деякими оцінками, грабіжники винесли з ювелірної крамниці діамантові кільця, браслети, намиста, кулони і дорогоцінні камені на суму понад 1,5 мільйонів доларів.

Викрадені коштовності (ціни вказано у фунтах стерлінгах)

Представники компанії "George Attenborough & Son" виставили на своєму сайті викрадені цінності і стверджують, що їх загальна сума становить понад 4 мільйонів доларів.

Зараз лондонські криміналісти проводять слідчі заходи в пошуках доказів і зачіпок, які виведуть на винахідливих грабіжників.

Поліція працює на місці злочину

Нагадаємо, бразильський чоловік протягом кількох днів катував власну дружину з допомогою ритуалів чорної магії, щоб нібито вигнати злих духів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дванадцятирічний хлопчик захотів розіграти сексуальну сцену з "Grand Theft Auto" і згвалтував свою шестирічну сестру.

Також "Знай.uа" писав, що пілот із Ботсвани покінчив з собою, влетівши в будинок місцевого льотного клубу на літаку після того, як посварився з дружиною.