Екс-тенісистка Анна Курнікова похвалилася своєю стрункою фігурою через 14 місяців після пологів.

Як пише Daily Mail, колишня спортсменка стала ще стрункішою після того, як народила від своєї багаторічної любові Енріке Іглесіаса двох симпатичних двійнят Ніколаса і Люсі.

Вчора, 27 березня, Анна Курнікова продемонструвала неймовірно підтягнуту і спортивну фігуру на своєму акаунті в Instagram. Дівчина опублікувала "бумеранг", де танцює на журнальному столику в бікіні і підборах посеред мальовничих видів, що відкриваються з даху хмарочоса.

Слід нагадати, що колишня спортсменка перебуває у тривалих відносинах з іспанським співаком Енріке Іглесіасом. Вперше вони зустрілися в кінці 2001 року, коли вона зіграла роль його дівчини для кліпу "Escape".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Незважаючи на постійні чутки, що вони одружені, Енріке продовжує заперечувати цей факт.

Анна Курнікова і Енріке Іглесіас

"Якщо ви з кимось зустрічаєтеся досить довго, як я, то це все одно, що бути замужем", — зізнався зоряний іспанець.

Крім того, Іглесіас — турботливий батько. На початку цього місяця він опублікував зворушливе фото у себе в Instagram, де йде за ручку зі своєю дочкою Люсі.

Слід зазначити, що Іглесіас рідко ділиться фотографіями або відеоматеріалами про своє особисте життя з соціальними мережами.

Крім того, латинська поп-зірка також в захваті від того, що Анна спробувала на собі роль матері і показала себе відмінним батьком.

"Неймовірно спостерігати, як вона перетворюється в чудову матір", — заявив Енріке про свою дівчину і екс-тенісистки Анни Курнікової.

Нагадаємо, Іглесіас розповів про поцілунок з українкою на своєму концерті.