Британська група Spice Girls готується повернутися на музичну сцену в рамках світового туру, який стартує в червні.

І щоб повернення ще більш запам'яталося поп-діви збираються співпрацювати з DJ Diplo, який семплює один з їхніх хітів на новому синглі, повідомляє The Sun.

Справа в тому, що діджей Diplo — великий шанувальник зоряної британської п'ятірки і хоче продемонструвати "музику Spice Girls новому поколінню".

Spice Girls (без Вікторії Бекхем)

Напередодні туру інтерес до дівчат настільки зріс, що музикант переробив одну з найбільш відомих пісень, щоб вона звучала актуально для 2019 року.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Всі чотири виконавиці Мел Бі, Мел Сі, Ема Бантон і Джеррі Хорнер "благословили" діджея на відродження їх хіта, назва якого, втім, не вказується.

Дівчата дали свою згоду після того, як почули напрацювання, і всі з нетерпінням чекають її виходу.

Dj Diplo

Так і в цілому Spice Girls готуються до гучного повернення щосили, тому не гребують ніяким піаром. Наприклад, минулого тижня 43-річна учасниця Мел Бі зізналася, що мала інтимні стосунки з іншою учасницею Джеррі Хорнер.

Джеррі Хорнер і Мел Бі

Вважається, що у Мел були складні відносини з Джері, чий відхід з групи в 1998 році, за чутками, був викликаний розбіжностями між ними.

За повідомленнями, турне має принести 2,2 мільйона фунтів стерлінгів кожній учасницю групи.

Вікторія Бекхем — єдина учасниця групи, яка не приєдналася до групи. З'єднання Spice Girls має відбутися на стадіоні Уемблі в червні — через 21 рік після їх виступу на стадіоні в рамках туру "Spice World".

Spice Girls в класичному складі (зліва направо: Мел Сі, Вікторія Бекхем, Емма Бантон, Мел Бі, Джеррі Хорнер

Нагадаємо, відома британська співачка и учасниця культової групи Spice Girls Емма Бантон порадувала фанатів новиною, що скоро виходить заміж.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Spice Girls вперше з'явилися на публіці без Вікторії Бекхем.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що дружина зіркового футболіста і співачка Вікторія Бекхем знялася в незвичайній фотосесії для австралійської редакції модного глянцю Vogue.