У жовтні 2018 року Кенсінгтонський палац опублікував заяву, в якій оголосив про вагітність герцогині Сассекської.

У ньому було зазначено, що "дитина народиться навесні 2019 року". Коли ж Меган нанесла візит в Біркенхед, народ почув від неї уточнення, що кінець терміну вагітності припадає на кінець квітня. Відзначається, що дитина може з'явиться у день народження своїх родичів. Зокрема, королева Єлизавета II святкує свій день народження - 21 квітня, принц Луї - 23 квітня, а принцеса Шарлотта - 2 травня.

Багатьом не давала спокою стать дитини, але всі сумніви зникли після опублікованого в інтернеті відео з вечірки, яку присвятили майбутньому малюкові – приміщення було декоровано в рожевих відтінках, як і все оздоблення на столі. Це переконало користувачів у тому, що у Меган і Гаррі народиться дівчинка.

Оскільки користувачі впевнені, що у них буде дівчинка, то можливим ім'ям може стати - Вікторія, на честь покійної матері Єлизавети II, королеви Вікторії. Також раніше стало відомо про те, якщо народиться дівчинка, то принц Гаррі назве її на честь своєї матері - леді Діани.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незважаючи на те, що в мережі ходили чутки про Кейт Міддлтон і принца Вільяма в ролі хрещених дитини, це неможливо за традиціями Англії. Хрещеними батьками повинні стати або друзі батьків, або далекі родичі.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що стало відомо про фінансові проблеми батьків Кейт Міддлтон. Повідомляється, що батьки герцогині Кембриджської заробляють оформленням дитячих свят, створюють яскраві костюми та прикраси. Однак останнім часом їх компанія стала здавати свої позиції на британському ринку після того, як протягом цілих 20 років входила в список лідерів своєї сфери.

Як повідомляв портал "Знай.uа": під час 12-денного туру Карибським регіоном з принцом Уельським сталося кілька курйозних випадків.

Також "Знай.uа" писав, що дитина принца Гаррі і Меган Маркл повинна зовсім скоро з'явитися на світ, але раптом стала відома одна цікава деталь - прізвище дитини буде відрізнятися від тієї, яку носять Гаррі і Меган.