Американський режисер Кевін Сміт продовжує викладати акторський склад продовження фільму "Джей і мовчазний Боб завдають удару у відповідь ".

На своїй сторінці в Instagram автор двох легендарних персонажів виклав селфі зі знімального майданчика разом з Джейсоном Мьюзом (Джей) і актрисою, яка зіграла в першому фільмі про пригоди двох друзів.

"Джой Лорен Адамс, вона ж Аліса Джонс з "В гонитві за Емі" повертається!", — підписав пост режисер.

Крім невеликої ролі в оригінальному фільмі 2001 року "Джей і мовчазний Боб завдають удару у відповідь ", Адамс відома глядачам в основному по романтичній лінії з Беном Аффлеком з комедії того ж Сміта "В гонитві за Емі".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Адамс не єдиний персонаж, який повернеться у сиквелі "Джей і мовчазний Боб завдають удару у відповідь".

Джей і мовчазний Боб на знімальному майданчику

В новому фільмі шанувальники Сміта зможуть побачити інших улюблених акторів і персонажів попередніх фільмів: Брайан О'Халлоран (Данте Хікс) і Джейсон Лі (Броді Брюс), Джеймс Ван Дер Біг (камео) і Джейсон Біггс (камео)

Сміт Також повідомив, що у фільмі з'явиться персонаж Шеннон Елізабет Джастіс (Justice c англ. — "справедливість").

"І Джастіс для всіх! Фільм не був сіквелом, поки @shannononelizabeth не з'явилася на знімальному майданчику", — написав Кевін Сміт.

Крім того, режисер зазначив, що дівчина зовсім не змінилася з тих пір.

"Час йде, і це помітно на моєму обличчі і Джея, але не Шеннон! Любов усього життя Джея повертається, щоб запустити наш сюжет", — сказав Сміт.

Режисер додав, що актриса також нещодавно повернулася з Африки, де весь цей час займалася порятунком слонів і носорогів в рамках роботи фонду Шеннон Елізабет.

Слід зазначити, що Сміт практично всіх акторів у майбутньому фільмі представив через свій Instagram: Крейга Робінсона в ролі судді, Джо Манганієлло в ролі балифа, Джордана Монсанто в ролі близнюка Баліфа, Френкі Шоу в ролі прокурора і Джастіна Лонга в ролі адвоката.

Нагадаємо, американський актор, режисер і сценарист Кевін Сміт потрапив на лікарняне ліжко з-за сильного серцевого нападу.

Як повідомляє портал "Знай.uа", актор Бен Аффлек відродив відносини з таємницею колишньою.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бен Аффлек відверто розповів про страшну залежність.