Герцогиня Кейт Міддлтон прийшла в лють, коли в пресі з'явилися фотографії, на яких вона загоряє топлес.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Принца Вільям та Кейт Міддлтон мають величезну кількість турбот та завдань, від представництва країни до ролі в економічного розвитку країни.

Однак і в їх сімейному житті були гучні скандали. Так, у 2012 році під час поїздки подружжя в Малайзію в ЗМІ з'явилися знімки, на яких герцогиня Кембриджська зображена оголеною.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Письмениця Марсія Муді відразу ж запевнила, що подібні публікації важко б'ють по королівським особам.

"Вона закипала всередині, але їй доводилося посміхатися перед камерами. Кейт Міддлтон відчувала сильний гнів і в той же час відчувала себе беззахисною. Незважаючи на це вона намагалася робити вигляд спокійної людини, який добре проводить час", - зазначила літератор.

За словами письменниці кадри були зроблені у Франції, коли королівське подружжя зняло цілий будинок у Провансі. Тоді фотографи змогли проникнути на територію будинку та зняти, як Кейт загоряє на балконі.

Спочатку знімки з'явилися у французькій пресі, а потім - в італійській, датської та ірландської.

Королівська родина відразу ж відреагувала на на провокативні кадри.

"Їх Королівські Високості були вкрай засмучені, коли дізналися про те, що фотографи вторглися в їх особисте життя. Цей випадок дуже схожий на той, що колись стався з принцесою Діаною. Немислимо, що хтось міг зробити такі знімки , не кажучи вже про їх публікації", - зазначала прес-службу палацу.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року Кенсінгтонський палац опублікував заяву, в якій оголосив про вагітність герцогині Сассекської Меган Маркл.

Як повідомляв "Знай.ua", британські авторитетні ЗМІ повідомили про фінансові проблеми батьків Кейт Міддлтон. Видання, посилаючись на джерела, близькі до королівської родини, пішуть, що бізнес Майкла і Керол Міддлтон близький до краху.

Також "Знай.ua" писав, що нещодавно дружина принца Вільяма герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон нарешті розвіяла чутки про свою четверту вагітність. Так, під час поїздки в Північну Ірландію Кейт познайомилася з місцевим жителем Аланом і його п'ятимісячним сином Джеймсом.

Вибори 2019: Андрій Пальчевський закликав голосувати проти Петра Порошенка