В Португалії стався трагічний, але разом з тим чудовий і унікальний випадок. Мертва жінка, перебуваючи на апараті штучного життєзабезпечення, народила дитину. Дівчину звали Катаріна Секейра, їй було 26 років, пише The Sun.

На 19 тижні вагітності Катаріна померла від тяжкого нападу астми. Їй стало погано, її госпіталізували, однак стан погіршився. Пацієнтку ввели у штучну кому. 26 грудня медики визнали, що нічого не можна зробити - Катаріна мертва.

Але життя в її тілі, незважаючи на смерть мозку, все ще підтримувалася апаратами - заради малюка, який розвивався в її утробі. Таким чином він зміг з'явитися на світ.

На 32-му тижні ситуація ускладнилася. Лікарі змушені були провести кесарів розтин. Через кілька годин її відключили від апарату, який підтримував життєдіяльність.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Хлопчик Сальвадор народився з вагою 1,7 кг Це перша дитина, яка народилася з утроби померлої матері в лікарні. Батько дитини пообіцяв піклуватися про новонародженого малюка.

За словами медиків, у хлопчика є деякі проблеми зі здоров'ям, пов'язані з його специфічним перебуванням в утробі. Проте в цілому він відповідає параметрам недоношеного малюка своїх тижнів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що однорічна дитина померла через "ігор" з неадекватною вітчимом.

Нагадаємо, у Києві закоханих знайшли мертвими: від жахливої картини волосся дибки навіть у копів.

Як повідомляв Знай.uа, закохану пару знайшли мертвою у Києві: шукали довго, від побаченого у копів волосся встало дибки.

Знай.uа писав, анестезія вбила молоду українку: малюк не встиг народитися, а вже осиротів, лікарі намагалися зам'яти скандал.