Відому модель Playboy затримала поліція, їй загрожує провести довгі роки за гратами.

Про це повідомляє Politeka.

Відзначається, що 25-річну модель поліція затримала через підозру у вбивстві 71-річного дитячого психіатра, якого знайшли мертвим ще 7 березня за межами міста у багажнику автомобіля. Буквально відразу ж силовики вийшли на слід ймовірного вбивці та затримали дівчину. Експертиза показала, що чоловік загинув від ударів по голові тупим, важким предметом.

Варто відзначити, що модель Playboy Келсі Тернер за свою кар'єру встигла знятись для чоловічих журналів в Італії та Мексиці.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

У свою чергу мати дівчини розповіла, що модель була знайома з лікарем, він навіть певний час оплачував оренду її квартири у місті Салінас, що у Каліфорнії - близько 3200 доларів на місяць.

Силовика вдалося дізнатись, що чоловік та модель познайомились в інтернеті. Фотографії Келсі Тернер виходили в Playboy в 2017 році. Дівчина розповідала, що живе в Лас-Вегасі і хоче бути співачкою. Також вона радила чоловікам, як спокусити дівчину.

"Подивися їй в очі замість того, щоб запропонувати їй випити. Після того, як лід буде розтоплено, розсміши її. Якщо вона оцінить гумор, у вас є шанс відвести її в ліжко", - зазначала дівчина.

Варто нагадати, що зірка популярного чоловічого журналу Playboy, фітнес-тренер і модель Зої Грегорі зробила сенсаційну заяву про нареченого Дженніфер Лопес. Вона стверджує, що він благав її про інтим у листуванні.

Зої розповіла, що Алекс Родрігес надсилав їй фото своїх геніталій і благав про інтим. І все це було цього за кілька тижнів до того, як вони оголосили про заручини.

Нагадаємо, популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно співачка взяла участь у зйомках для культового чоловічого глянцю Playboy.

Як повідомляв "Знай.ua", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка останнім часом живе і активно працює в Росії, недавно дала великий сольний концерт в Одесі і розповіла про найкращий інтим у житті.

Також "Знай.ua" писав, що Анна Сєдакова виставила дуже провокаційний кадр, позуючи майже оголеною.

Порошенко бездіє: 5 років нерозкритих нападів на активістів - Олександра Матвійчук