Складно знайти у сучасному світі людину, якій би не дошкуляли комарі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Вся справа у тому, що американські вчені знайшли революційний метод, який допоможе врятутись від набридливих шкідників. Раніше було відомо, що комарі атакують своїх жертв орієнтуючись за запахом поту. Проте до цих пір вчені не розуміли, який же елемент поту так приваблює шкідників.

За словами дослідників комарів найбільше приваблюють люди, які виділяють при потовиділінні молочну кислоту. Відповідно, залишилося лише розробити захисний засіб, що нейтралізує запах молочної кислоти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варто нагадати, що у п'ятницю, 22 березня цього року, палеонтологи з Університету Альберти оголосили, що в Саскачевані (Saskatchewan) був виявлений найбільший і найстаріший у світі скелет динозавра. Ним виявився страхітливий вид Tyrannosaurus rex. Це мабуть один з найвідоміших динозаврів світу.

Як зазначили вчені, небезпечна тварина мешкала на території Канади приблизно 66 млн років тому і є найбільшим екземпляром, коли-небудь знайдених в Канаді. Він був одним з останніх динозаврів, що жили до третинного періоду.

Нагадаємо, експерти дають невтішні прогнози нашій планеті. Події в Арктиці вже зараз вказують на можливі майбутні лиха. За їх словами через 100 років на Землі почнуть відбуватися страшні катаклізми, які змінять всі регіони планети.

Як повідомляв "Знай.ua", група археологів, яка проводила розкопки на території Іраку виявила найдавніше загублене місто. Воно стало справжнім відкриттям в іракському Курдистані. Як зазначають дослідники, були знайдені кам'яні фундаменти, таблички та інші історичні артефакти, які вказують на те, що місту близько 4 тисяч років.

Також "Знай.ua" писав, що дослідники з Інституту біомедичних досліджень Bellvitge відкрили нове захворювання м'язів, викликане мутацією міоглобіну.

Порошенко бездіє: 5 років нерозкритих нападів на активістів - Олександра Матвійчук